2777
2789
عنوان

کادو

306 بازدید | 34 پست

سلام خانوم گلا خوبین

دوستان من سالای پیش واسه شوهرم کادومیخریدم روز مرد ولی اصلا خوشحال نمیشد به روم نمیاورد کادو رو باز میکرد میزاشت یه گوشه امسال اصلا دلم نیست کادوبگیرم چون هیچ ذوقی نشون نمیده ازخودش چیکارکنم چه رفتاری کنم بااین عتیقه اقا

نخر عزیزم اگه چیزی هم گفت بگو تحویل گیرم سوخته دیگه کسیو تحویل نمیگیرم😑

مامانه کوچولوی یه گیلاس و آلبالو کوچولو 😍 ..اگه بارداری یا زایمان کردی حتما تاپیک مخصوص باردارامو بخون🙂تاپیک روزمرگی هامو بخون تا روحت شادشه😂😉

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گل و کیک فقط بخر

لیاقت همینم نداره میگم دلش نشکنه وگرنه خریت خودمه سالای پیشم واسش گرفتم کثافت عن به روم نمیاره چقد یه ادم میتونه بی احساس باشه از احساسات فقط احساس گرسنگی وتشنگی داره

واقعا حقشه عین خودش برخورد کنم بی لیاقتو چه گوهی خوردم ازدواج کردم

والا بخدا اینقد لی لی به لالای این عتیقه ها گذاشتیم فک میکنن وای ما چه تحفه ایی هستیم قشنگ بزن به بیخیالی یه روز کاملا عادی 😑

مامانه کوچولوی یه گیلاس و آلبالو کوچولو 😍 ..اگه بارداری یا زایمان کردی حتما تاپیک مخصوص باردارامو بخون🙂تاپیک روزمرگی هامو بخون تا روحت شادشه😂😉
والا بخدا اینقد لی لی به لالای این عتیقه ها گذاشتیم فک میکنن وای ما چه تحفه ایی هستیم قشنگ بزن به بی ...

ازبس برامون مهم بودن گفتم دلخور نشه گناه داره ولی حقشه باید کادو رو بکوبم توسرش وبس

ازبس برامون مهم بودن گفتم دلخور نشه گناه داره ولی حقشه باید کادو رو بکوبم توسرش وبس

اصلا خودتو کم نیار اگرم میخوای مثلا یه حرکتی هم بزنی یه شام درست کن غذای مورد علاقش بگوبه افتخار توعه همون پول کادورو یا لوازم ارایشی یا لباس براخودت بخر بگو بخاطر تو خوشکلاسیون کردم

چی‌میخریدی سالای قبل براش ؟

💕 تو💕 آمدی و من فهمیدم ؛ وقتی یکی هست ک دوستت دارد زندگی زیباتر میشود💏 ...شروع ورزش 8 آبان 1401 ....وزن ۷۰ 😓  ب امید خوش اندام شدن 🙂   من  باید بتونم اونجوری ک دوسدارم لباس بپوشم اون لباس خوشکلای توی کمد منتظرن ک من دوباره بپوشمشون و لذت ببرم و تو اون آینه قدی خودمو ببینم و ذوق کنم 
اره همین کارو میکنم بره گمشه که ازهرچی مرده تودنیا متنفر شدم  

والا تو خونشون کسی ادم حسابشون نمیکنه وقتی زن میگیرن انگار میشن نذرکرده دوعالم جورابشو خودش نمیتونه بشوره چوس کلاساش واسه دختر مردمه

شاید بلد نیست ذوقشو نشون بده و نمیدونه باید چ عکس العملی نشون بده .اون تو مناسبتا مثلا روز زن و روز تولدتون اهمیت میده و کادو میگیره ؟

💕 تو💕 آمدی و من فهمیدم ؛ وقتی یکی هست ک دوستت دارد زندگی زیباتر میشود💏 ...شروع ورزش 8 آبان 1401 ....وزن ۷۰ 😓  ب امید خوش اندام شدن 🙂   من  باید بتونم اونجوری ک دوسدارم لباس بپوشم اون لباس خوشکلای توی کمد منتظرن ک من دوباره بپوشمشون و لذت ببرم و تو اون آینه قدی خودمو ببینم و ذوق کنم