2777
2789

یکی دیگه بودم 

ثبت نام نکن این شرکتها چرتن

خطاب به اون کاربر های علافی که بی دلیل ریپ میزنن بحث می کنند باید عرض کنم من مثل شما بیکار نیستم  ؛ دلیلی نمیشه با آدم بی تربیت و علافی که روحش با بحث کردن با آدمایی که نمی‌شناسه ارضا میشه ؛ بحث کنم 😅👌سطح و لول فرهنگی آدما متفاوته؛ قرار نیست همه با ادب باشند

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

چجوریه کارش

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرجای دنیایی دلم اون جاست  من کعبمو دور تو میسازم    من پشت کردم ب همه دنیا تا رو به تو سجاده بندارم گاهی پرستیدن عبادت نیست با اینکه سر رو مهر میذاری گاهی برای دیدن عشقت باید سر از رو مهر برداری❤🌹

کلاهبرداریه اول پول ثبت نام میگیرن بعدم خبری از کار نیست

من الان داخل ایران کارمندم پول دادم کارم بود حقوقم گرفتم ولی خوب بلد نیستم هنوز 

ولی برای پیشرفت خواستم بدونم کسی کارشو خوب بلده کمکم کنه 

من ت  اینستا دیدم ولی واقعی بود

چرا خوبه ک  ثبت نام کردم تازه واردم فقط

من ی موسسه دیگه بود 

واسه دانلود هم باید پول میدادیم

خطاب به اون کاربر های علافی که بی دلیل ریپ میزنن بحث می کنند باید عرض کنم من مثل شما بیکار نیستم  ؛ دلیلی نمیشه با آدم بی تربیت و علافی که روحش با بحث کردن با آدمایی که نمی‌شناسه ارضا میشه ؛ بحث کنم 😅👌سطح و لول فرهنگی آدما متفاوته؛ قرار نیست همه با ادب باشند
ولی فایل رایگانم داره ایران کارمند من اونارو انجام دادم ولی هنوز خوب بلد نیستم:/

دارن ولی کمه