2789
عنوان

خواستگاری؟!

153 بازدید | 16 پست

اگه کسی بیاد خواستگاریتون توی جمع شما حرف میزنید با خوانواده داماد؟مثلا قبلا خواهر ومادر ینفر اومده بودن برای آشنایی من واقعا نمیدونستم چی بگم فقط اگه سوالی میشد جواب میدادم بهشون بعدم میگفتن چقدر ساکتی :|

تا حالا پیش نیومده مادر یا خواهر بیان خونمون ولی خب آدم روش نمیشه ازشون سوال بپرسه 

با خود آقا آدم راحت تره برای صحبت کردن

این همه جانم فدا جانم فدا کردین کاش حداقل دو روز ازش دفاع میکردین🥲

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

😐

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."

دقیقا ب منم همینو گفتن

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."

مدل خواستگاری تو خونواده ما اینطوریه که دیگه دختر و پسر همو دیدن پسندیدن صحبت هارو کردن،حالا خونواده پسر میرن خواستگاری که جواب بله رسمی رو بگیرن و ادامه ماجرا،اصلا خواستگاری یعنی همین اسمش رو خودشه.میگی من دختر شمارو میخوام.

اینجوری نیستیم که بریم خواستگاری تازه دختره رو ببینیم حالا آیا بپسندیم آیا نپسندیم

بعدم اصلا زشته مادر خواهر پسره برن دختر رو سوال جواب کنن

پسره خودشم باید باشه

Having fun while stuck in life
مدل خواستگاری تو خونواده ما اینطوریه که دیگه دختر و پسر همو دیدن پسندیدن صحبت هارو کردن،حالا خونواده ...

دقیقا منم مخالفم این قضیه واسه پارساله که خب اصالتا ما از یکی استان های فارسیم اونا معمولا رسمشون این طوره.....یجورایی مادرا انگار میخوان  براخودشون عروس انتخاب کنن تا برا پسرشون زن بگیرن  ..ولی ما اصفهان زندگی میکنیم معمولا پسر هم باخودشون میان

نمیدونم ولی خب خواستگاری باید راجب خواستگاری صحبت بشه دیگه شما چی بگی 😑🤦🏻‍♀️ اونا بیخود توقع داشت ...

آره حتی یادمه هی تاکید داشتن که چقدر کم حرفم با اینکه جواب سوالاتشونو میدادم آخه من با مادر طرف چه حرفی میتونم داشته باشم سرهمین بدم میاد اول مادر و خواهر بیان که آیا بپسندن یانه

من یه خانواده از اقواممون که چندین سال بود ندیده بودمشون ، اومدن منو ببینم منم از هیچ خبر نداشتم و کلا خیلی مهمان نوازم، رفتم جلو بوسشون کردم وقتی اومدن،بعدشم اونا نشسته بودن من باهاشون گرم گرفته بودم، آخر سر بعد از مهمونی فهمیدم اومدن خواستگاری هزار لعنت به خودم فرستادم🥶🥶🥶

اگر می خوای موفق بشی باید مشتاق تنهایی راه رفتن باشی