2821
2789
عنوان

سیسمونی

127 بازدید | 12 پست

سلام بچه ها بگین از کی شروع کردین سیسمونی خریدین وچقدر هزینه کردین وچیا خریدین 

▓▒░|خدایا توقدر مطلق منی| باتوهمیشه حال من مثبت است... ░▒ نی نی من معجزه امام حسین بوده وتوروز عاشورا فهمیدم   خدایا ازت میخوام دل همه منتظرا رو شاد کنی 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

۱۹هفته خریدامو کردم سال ۹۸ کلا ۱۰تومن همشون

سر دخترمم ۲۲هفته فقط لباس و یکم وسیله خریدم چون از پسرم کلی چیزمیز مونده بود که نو بودن

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
ماه هفتم کامل خریدم دیگ در حد توان و چیز های ک میدونستم ب کارم میاند برداشتم اما خب صندلی غذا ب کارم ...

بنظرتون گهواره بهتره یا تخت کودک

▓▒░|خدایا توقدر مطلق منی| باتوهمیشه حال من مثبت است... ░▒ نی نی من معجزه امام حسین بوده وتوروز عاشورا فهمیدم   خدایا ازت میخوام دل همه منتظرا رو شاد کنی 
تخت عزیزم

چراا

من یه بار سه ماه گفتن دختره رفتم خریدم بعدش پسر شدم اونارو عوض کردیم پسرونه گرفتیم از سرویس خواب فقط تخت گرفتم چون اتاقش کمد دیواری داشت بعدشم مینی واش اینا نخریدم چون واقعا بدون استفاده هست وصندلی ماشین نداشتم بقیه هرچی بود خریده بودم  فک کنم تقریبا ۱۵ ۱۶ البته پارسال این قیمت بود الان برا دومیم رفتم دو سه تا لباس و ست بیست تکه خریدم ۲تومن شده

من خیلی بابایی بودم لوس و دردونه بابام بود وای لعنت به این دنیا لعنت به این زندگی که بدون بابام باید ادامه پیداکنم ای خدا بابام به چه آسونی پرکشیدورفت همه میگن خیلی خوش سعادت بوده ولی من میگن کاش مریض بود زمین گیر بود ولی بود خودم کنیزیشو میکرد به جون خودش که عزیزتر از اون کسی نیست برام با زبونم تروخشکش میکرد ولی صد حیف که رفت و تنهامون گذاشت ددلیم من بدون تو بلد نیستم زندگی کنم🖤🖤🖤😭😭😭😔😔😔😔😔😔😔😢😢😢😢😭😭😭
بنظرتون گهواره بهتره یا تخت کودک

تخت گهواره بخری بدبخت شدی عادت میکنه به هل خوردن همه جا باید تکونش بدی بخوابه

من خیلی بابایی بودم لوس و دردونه بابام بود وای لعنت به این دنیا لعنت به این زندگی که بدون بابام باید ادامه پیداکنم ای خدا بابام به چه آسونی پرکشیدورفت همه میگن خیلی خوش سعادت بوده ولی من میگن کاش مریض بود زمین گیر بود ولی بود خودم کنیزیشو میکرد به جون خودش که عزیزتر از اون کسی نیست برام با زبونم تروخشکش میکرد ولی صد حیف که رفت و تنهامون گذاشت ددلیم من بدون تو بلد نیستم زندگی کنم🖤🖤🖤😭😭😭😔😔😔😔😔😔😔😢😢😢😢😭😭😭
چراا

به نظر من بزار به دنیا بیاد اگه از این بچه هایی بود که گریه ای بود و شب به سختی میخوابید گهواره اگه نه تخت که تا نوجوانی استفاده میشه من خودم تخت گرفتم و اصلا تا ۵ یا ۶ سالگی نمی رفت توی اتاق جدا و پشیمون شدم و برای دومی که گهواره گرفتم اینطوری به کار هام می رسیدم 

2790
2823
2791
2779
2792