2777
2789
عنوان

شغل خونگی

| مشاهده متن کامل بحث + 203 بازدید | 23 پست
از کم شروع کن یواش یواش گسترش بده 

ب نظرم جالبه حرفتون. شال و روسری ک حذف شد چون اصلا کسی نگفت خوبه. اما اراشی و سبزی جات ب نظرم شاید بشه ۲ تاشو انجام داد. مرسی از ایده خوبت 💚🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو خونه میتونم انجام بدم. کمه فضای خونه ب نظرتون؟

باید ی فصایی باشه که بتونی بشوری بتونی سبزی خردکن بزرگ بذاری و اجاق گاز برای سرخ کردن بذاری

اول بابد ببینی بچه تون ارومه اذیت نمیکنه 

اگه اینا اوکیه سبزی مخصوصا شما شمال هستید سود خوبی داره

باید ی فصایی باشه که بتونی بشوری بتونی سبزی خردکن بزرگ بذاری و اجاق گاز برای سرخ کردن بذاری اول باب ...

متوجه شدم. نه پسرم خیلی همراهمه و ارومه خونه هم ویلایهه میتونم انجام بدم . یکم چون لوازم اراشی زیاد شده میترسم نگیره اما سبزی و ترشی رو اطلاعی ندارم چطوره بازارش

ب نظرم جالبه حرفتون. شال و روسری ک حذف شد چون اصلا کسی نگفت خوبه. اما اراشی و سبزی جات ب نظرم شاید ب ...

تمرکزت و بزار روی یکیش ،میتونی کنارش مربا ،میوه خشک،سبزی خشک رب خونگی،،،،هم داشته باشی،فقققطططط باید خیلی تبلیغ کنی ،هر روز از محصولاتت استوری بزار ،از خواصشون ،رصایت مشتری و،،،موفق باشی ،شروع همه چیز درابتدا سخته شاید کلا راکد باشه اما زود نا امید نشو

متوجه شدم. نه پسرم خیلی همراهمه و ارومه خونه هم ویلایهه میتونم انجام بدم . یکم چون لوازم اراشی زیاد ...

اره لوازم ارایش خیلی زیاد شده

سبزی رو میتونی از دوست و اشنا و اطرافیان شروع کنی کم کم گسترش بدی

تمرکزت و بزار روی یکیش ،میتونی کنارش مربا ،میوه خشک،سبزی خشک رب خونگی،،،،هم داشته باشی،فقققطططط باید ...

پس نظر شمام رو سبزیجاته

ممنونم از راهنماییت خیلی مفید بود برام

میتونی یکم تقلب کنی خخخ 

اول کارت برای اینکه راه بیوفتی میتونی از یه جای دیگه سبزی اماده بخری بیاری بسته بندیشو عوض کنی ..یه کوجولو سود بکش روش بعد بفروش

نه خونت کثیف میشه ،نه خودت خسته میشی

تازه وارد نیستم این چندمین پروفایلمه