2789
عنوان

دکتر عصب چشم

3593 بازدید | 5 پست

سلام دوستان، من هشت ماهه دوبینی گرفتم و الانم بدتر شده، پیش هفت هشت دکتر رفتم ولی نتیجه نگرفتم. منطقه محروم هستیم. عکسامو که بصورت اینترنتی نشون یه دکتر از تهران دادم گفتن که عصب چشمم ضعیف شده و باید به چشم پزشک متخصص عصب چشم مراجعه کنم و گفتن که فقط دکتر سلطان سنجری خوبه. ایشون هم برای مرداد سال دیگه نوبت بهم داده. از استرس دارم میمیرم تا هفت ماهه دیگه چیکار کنم، حالم خیلی بده، کسی این مشکلو نداشته؟

فقط تهران بیمارستان بینا پروفسور جدیدی

آخه آقای دکتری که تو سایت دکتر ساینا باهاشون مشاوره داشتم گفتن بغیر دکتر سلطان سنجری بقیه الکی بستری میکنن. از استرس دارم میمیرم...

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بنظرم چندتا دیگه برو و مطمئن بشو حتما

اینقدر دکتر رفتم و عکس گرفتم که خسته شدم ولی تهران نرفتم، نمیشه هم بدون نوبت الکی از این سر کشور پاشم برم تهران. باید قبلش نوبت داشته باشم ولی نوبت نمیدن

اینقدر دکتر رفتم و عکس گرفتم که خسته شدم ولی تهران نرفتم، نمیشه هم بدون نوبت الکی از این سر کشور پاش ...

شماره مطبش رو از تو نت بگیر. یا شماره بیمارستان رو از نت بگیر از اطلاعاتش بپرس کی هست. بسیار مهربان و حاذق. کمکت میکنه