mahdieh50500 مدیر عضویت: 1400/11/13 تعداد پست: 162 عنوان بی بی چک هاله دار مثبته؟ | مشاهده متن کامل بحث + 695 بازدید | 106 پست 1400/11/13 | 10:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sunnyforever عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22906 درست میگی فردا حتما میرم آزمایش، یعنی نشون میده ؟ اره نشون میده آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
sunnyforever عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22906 پس حتما فردا میرم خبرمکن آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
mahdieh50500 مدیر استارتر عضویت: 1400/11/13 تعداد پست: 162 خبرمکن چشم حتما الان نگاه کردم تاپیکارو بعضیا اصلا بی بی چک نشون نمیده بعضیا ۱۴ روز بعد نشون میده چه وَضعیه بخدا😟
sunnyforever عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22906 چشم حتما الان نگاه کردم تاپیکارو بعضیا اصلا بی بی چک نشون نمیده بعضیا ۱۴ روز بعد نشون میده چه وَضعیه ... اره دیگه منم همینو بهت گفتم ، انشاالله توام بارداری🤲🤲🤲😁😁 آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
mahdieh50500 مدیر استارتر عضویت: 1400/11/13 تعداد پست: 162 اره دیگه منم همینو بهت گفتم ، انشاالله توام بارداری🤲🤲🤲😁😁 ممنونم گلم ان شااللهبعدازظهر حتما میرم آزمایش
sunnyforever عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22906 ممنونم گلم ان شاالله بعدازظهر حتما میرم آزمایش توکل به خدا ، انشالله با خبرهای خوش برگردی 😍 آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
mahdieh50500 مدیر استارتر عضویت: 1400/11/13 تعداد پست: 162 توکل به خدا ، انشالله با خبرهای خوش برگردی 😍 ان شاالله عزیزمالان تو ی تاپیک بودم خانمه سه ماه آز میداده منفی بوده میره سونو میفهمه سه ماهه بارداره🙄🙄🙄
sunnyforever عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22906 ان شاالله عزیزم الان تو ی تاپیک بودم خانمه سه ماه آز میداده منفی بوده میره سونو میفهمه سه ماهه بارد ... اره دقیقا منم همینا رو خوندم هنگ کردم آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
mahdieh50500 مدیر استارتر عضویت: 1400/11/13 تعداد پست: 162 اره دقیقا منم همینا رو خوندم هنگ کردم عجب وضعیتیه بخدا خوش بحالت حداقل تکلیفت معلونه
sunnyforever عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22906 عجب وضعیتیه بخدا خوش بحالت حداقل تکلیفت معلونه انشاالله باردار باشی عزیزم آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
sunnyforever عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22906 منفی شد 😟😟😟 چند بود بتا ؟ آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
mahdieh50500 مدیر استارتر عضویت: 1400/11/13 تعداد پست: 162 چند بود بتا ؟ نمیدونم زنگ زدم پرسیدم گفت منفیه
sunnyforever عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22906 نمیدونم زنگ زدم پرسیدم گفت منفیه برو آزمایشت رو بگیر ببر پیش دکتر ، پلی کیستیک نیستی ؟ باز خوبه آزمایش دادی فهمیدی چی به چیه ، برو دکتر سونو میده همه چیز معلوم میشه آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞