2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من کی ازدواج میکنم؟

دو یا سه سال دیگه

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 
اون موقع ای ک من بهش پیام دادم گف ک کرونا دارم حالم خوب نیس چون بخاطر پرسیدن حالش بهش پیام داده بودم ...

دروغ گفته که تورو فراموش کنه با یکی دیگه درارتباط هست.

من نمیگم بهش پیام نده خودت بشین سبک سنگین کن.

پسره الان خیانت کرد.یا اصلا الان با یه دختره دیگه درارتباط هست حالا به هردلیلی که خودش میگه 

تو با این قضیه مشگلی نداری؟؟؟؟؟؟؟؟

اون محبوره واسه توجیح کار خودش بگه من با یکی دوست دم چون تورو فراموش کنم.

پسری که الان کسیو که یکسال باهاش بوده بعد به هردلیلی حرف نزدن سریع بایکی دیگه دوست بشه فردا  تو وسط رابطه با تو‌بایکی دیگه هم دوست میشه اینو بدون

میشه بگی من کی ازدواج میکنم؟

5یا6 ماه دیگه یا یه سال

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 
دروغ گفته که تورو فراموش کنه با یکی دیگه درارتباط هست. من نمیگم بهش پیام نده خودت بشین سبک سنگین کن ...

پس عوضی دروغ گفته🥺

برم چجوری خودمو خالی کنم😤

اخه میدونی حرف نزدن نبود ک من خاستم ک جدا بشیم ولی بعد این جدایی هم از حال هم بیخبر نبودیم

دو یا سه سال دیگه

میشه بگی کار داداشم که اونوره درست میشه یا نه

دیدی آن را که تو خواندی به جهان یارترین.... سینه را ساختی از عشقش سرشارترین ..... آن که میگفت منم بهر تو غمخوارترین .... چه دل آزار ترین شد چه دل آزار ترین...💔
پس عوضی دروغ گفته🥺 برم چجوری خودمو خالی کنم😤 اخه میدونی حرف نزدن نبود ک من خاستم ک جدا بشیم ولی ...

بله دروغ گفته یه چیز بگم تو دروغ گفتنش توی این قضیه اصلا شک‌نکن من پسرا رو میشناسم واسه توجیح کارش گفته.

خب پس اگه توی این مدت از حال هم خبر داشتین و حرف نزدن نبوده که دیگه بدتره کاره پسره.

به نظر من پسره اگه واقعا دوستت داشت و عاشقت بود همه جوره پات وایمیستاد و هرچقدرم ناز میکردی باید میخرید.

ن این که بره بایکی دیگه.

این پسره ادم درستی نیست فردا این قضایا باز تکرار میشه ها اگه گفت ن دیگه با هیچ کس حرف نمیزنم بازم دروغه

بله دروغ گفته یه چیز بگم تو دروغ گفتنش توی این قضیه اصلا شک‌نکن من پسرا رو میشناسم واسه توجیح کارش گ ...

میدونم همه اینارو خودمم میدونم ول اونفدری دوسش دارم ک نمیخام باور کنم نشد ی روز بهش فکر نکنم😪

میدونم همه اینارو خودمم میدونم ول اونفدری دوسش دارم ک نمیخام باور کنم نشد ی روز بهش فکر نکنم😪

میدونم خب دخترا احساساتی تصمیم میگیرن.

ولی بشین فکر کن.

بدون احساسات و قلبت.فقط با عقلت تصمیم بگیر(هرچند میدونم خیلی سخته منم خیلی وقت ها نمیتونم) ولی زندگیته با دوستش دارم میخامش این دوره طلایی زندگیت رو خراب نکن.

تو مگه چندبار تو این سن جونی زندگی میکنی یه بار بیشتر نمیخوای زندگی کنی پس خراب نکن این دوره طلایتو

میدونم خب دخترا احساساتی تصمیم میگیرن. ولی بشین فکر کن. بدون احساسات و قلبت.فقط با عقلت تصمیم بگیر ...

با اون خراب نمیشه روزای من اتفاقا قشنگ تر میشه ولی خب نموند :))

اگ بخام با عقلم تصمیم بگیرم دیگ نباید اسمشم ب یاد بیارم :)