2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پیام میده یا ن اگ نده خودم بهش بدم؟؟؟بد برخورد نکنه؟؟

پیام بده

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 
من باردارم ؟

اره اگه نباشی چند ماه دیگه

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 
نمیدونم به خدا. من دختره رو دیدم خیلی با حجاب چادری و فعال فرهنگی بود دختر خیلی خوبیه ها  بعد ...

ببین همه ی آدما تو زندگیشون ممکنه آسیبهایی دیده باشن که روی زندگی زناشویی آینده شون تاثیر بذاره.

حالا مشکل این خانوم علنی بوده .

خیلیا مشکلاتی دارن که کسی ازش خبر نداره.

شناخت رو واسه همین گذاشتن دیگه.

چه این خانوم چه هر کسی دیگه، شما واسه ازدواج باید یه دوره شناخت رو بگذرونید و با مشاور هم مشورت کنید.

بحث یه عمر زندگیه.

قدیما چون ازدواجا اکثرا فامیلی بود، دو طرف از بچگی همو میشناختن.

ولی الان واقعا یه دوره طولانی شناخت لازمه واسه زندگی.

اوهوم  شما همجنستونو بهتر میشناسی من بخاطر یسری چیزا مجبور شدم ازش جدا شم اون بعد یک ماه اوم ...

خب اون اول امد سمتت و تو‌ زدیش تو دیوار(واسه پسرا زیاد مهم نیستا یعنی چجوری بگم دیدین دیگه دختر ناز میکنه پسر هرچقدم باشه نازشو‌میخره این چیزا واسه پسرا یعنی همین  سر ایین قضیه تلافی اصلا وجود نداره)

و حالا که شما پیام دادیید و پسره جواب نداده یا اگرم داده سرد بوده.

تنها یه قضیه بیشتر نیست نمیخوام ناراحتتون کنم ولی واقعیتو میگم.

پسره با دختر دیگه ای اشنا شده و در ارتباط هست.

تنها دلیلش همینه.

اگرم دیدید بعد یکی دوماه دیگه پیام داد بهتون یا اصلا فردا یا همین الان پیام داد بهتون  و گفت ن خواستم طلافی کنم یا ناراحت بودم یا بیمارستان بودم مریض بودم کرونا گرفتم .... یااااا های دیگه دروغ میگه بدونید با اون دختره دیگه نیست یا دیگه سرد شدن باهم که باز میخواد بیاد سمتت.

چیزی که من همه پسرا رو میشناسم اینه. و کلا با دخترا فرق دارن این جواب ندادنشم اصلا طلافی نبوده

هست

حست راجب من چیه؟میخوام ببینم چقدر حست قوی 

منظورم اینکه چه شخصیتی دارم

خدایا کمکم کن جز تو پناهی ندارم❤️خدایا کمک کن منو ببین بی پناهم گره خورده کارم دارم کم میارم♥️من از این حال بد درآم خودم پیشتم🥲