2777
2789

این سئوالموخیلی پرسیدم ولی هیچ ششمی جواب ندادبهم  

ماخونه جدیدمیخریم یانه/؟/  

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

موندگار هست یانه،؟

هست

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه ،فهمیدم با یکی دوست بود،میگه اشتباه کردم ولی  اونجوری که فکر میکروی نبود میگم این همه مدت ...

جدا شو تمام

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 
هستن پسرایی که بیشتر از سنشون تجربه دارن و میفهمن اینم میتونه باشه

اوهوم 

شما همجنستونو بهتر میشناسی

من بخاطر یسری چیزا مجبور شدم ازش جدا شم

اون بعد یک ماه اومد پیام داد و گفت حالتو میخاستم بپرسم من کمی سرد جوابشو دادم و بحث کردم باهاش سر یچیزی و اینم رفت 

تا اینکه چن ما پیش من بهش پیام دادم ک گفتم شاید تو فراموشی داشته باشی ولی من ک ندارم و تورو یادمه گفتم حالی ازت بپرسم

این مث همیشه جوابمو نداد 

بنظر شما این ک اینطور کرد ینی دیگ حسی بهم نداره یا خاسته تلافی کنه؟؟؟

خب حس طرف به من چیه؟! برات دعا کردم.امضات🌸💕

خوبه 

ب چیزی ک میخواد میرسه؟؟

تلاش کنه اره

برات حمد خوندم. بگو کی باردار میشم؟ جنسیت؟

۲یا۳ ماه دیگه احتمالا دختر

حس ششم نیسم ولی میخرین💫😅

واییی خداکنه خداکنه خداکنه  
خیلی خوشحالم کردی    

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

نمیگی پس برا منو🙄

بپرس

ببین این پسر همسایمون قراره خواستگاری کنه بنظرت جواب خانوادم چیه؟

۵۰ ۵۰