اینجا برا بعضیا فضای مجازی نیست فدراسیون تخلیه عُقدَس 🙄😐👋🏻 ................................................................................... جوری زندگی کن که انگار هیچ کس دیگه ای جز خودت نیست که به تو کمک کنه ...! 🤍🦋
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
این چ ربطی ب حس ششم داره مثلا چ مشکلی خودت چی فکر میکنی ب مشکل خوردن شما در اینده چ ربطی ب بچ ...
نمیدونم به خدا.
من دختره رو دیدم خیلی با حجاب چادری و فعال فرهنگی بود دختر خیلی خوبیه ها
بعد خودش اصلا منو نمیشناسه جز یکی دوبار تومراسمات منو دیده بعدش اصلانم نمیدونم من ازش خوشم میاد من امدم تحقیق کردم درموردش بعد گفتن مادر پدرش طلاق گرفتن. مادرش بی حجاب هست ولی این تفکرش با مادرش فرق داره.
بعد بهم گفتن امکان داره عقده ای باشه امکان داره تو زندگی اسیب ببینی به خاطر اینکه تجربه تلخی توزندگیش داشته نمیدونم خودمم گیج شدم
اخه میگن تو توی اشنایی همه چیزتو بروز میکنی تا اون دختره بروز بده.
به خدا دیشب فهمیدم انقدر حالم گرفته بود وقتی اینجوری بهم میگفتن من میگفتم خب اون چه گناهی کرده .هی دلیل میاوردن که فلان میشه اون فکر منفی توذهنش شکل گرفته.....
دوران نامزدی برای شناخته ی مدت نامزد باشین همه چی مشخص میشه
خب اره ولی من نمیخوام خدایی نکرده به دختره اسیب وارد بشه واسه همینم اصلا روحشم خبر نداره من میخامش و تخقیق کردم درموردش .اول خودم باید با تمام بعد های یه دختر طلاق کنار بیام باید بدونم مثلا چه چیزایی امکان داره اتفاق بیفته بعد وارد زندگی یه دختر بشم.
اونجوری اگه برم و اشنا بشم من وابستگیم خیلی بیشتر میشه مهم نیست. ولی اون وابسته بشه بعد من کنار نیام با قضایاش ضربه میخوره و من اینو نمیخام