2777
2789
عنوان

کیست

54 بازدید | 5 پست

بچه ها من یه کیست 4سانتی تورحم داشتم دکتر یه بسته قرص ال دی داده بهم از روز پنجم پریودیم باید شروع کنم میخوام بدونم تاکی باید ادامه بدم 

زن زندگی آزادی
به ال دی حساسیت نداری

قبلا داشتم ولی الان شبا میخورم چیزی حس نمیکنم  بعد دکتر بهم گفت اگه حساسیت داری معذرت میخوام از تو واژن بذار قرص رو

زن زندگی آزادی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قبلا داشتم ولی الان شبا میخورم چیزی حس نمیکنم  بعد دکتر بهم گفت اگه حساسیت داری معذرت میخوام از ...

وا واژن چطور....من نامزد بودم برا کیست میخوردم تو اسقند ماه یعنی قشنگ عین یه مرده ن نون ن اب سرگیجه شدبد حالت تهوع مامانم اینا شک کرده بودن ک باردارم لنتی اخه قرصارم میخوردم بعد مامانم یه روز نداد بهم از فرداش قشنگ سرحال امدم خیلی بده ولی من قرص خارجیش میخوردم نمیدونم کجایی بود هرچی بود ایرانی نبود ولی گرونم نبود اصلان حالمو بد نمیکرد 

لطفان برای مامان شدنم صلوات بفرستید 🙏🙏الهی به ارزوهای قشنگتون برسید .خیلی خیلی محتاج دعا های از ته دلتون هستم 
وا واژن چطور....من نامزد بودم برا کیست میخوردم تو اسقند ماه یعنی قشنگ عین یه مرده ن نون ن اب سرگیجه ...

نمیدونم والا اینجوری میگفت:اره قبلا منم همینجوری بودم تازه مجرد بودم به کسی نگفتم که کیست دارم ازاین قرصا میخورم (تاکه یه روز مامانم تو کیفم دیده بود چشمت روز بد نبینه چه فکرایی کرده بود درموردم ) خیلی حالم بد میشد همش حالت تهوع واینا ولی نمیدونم الان موقع خواب میخورم دیگه اون علائم رو. ندارم 

زن زندگی آزادی