2789
عنوان

پدرشوهر ...

| مشاهده متن کامل بحث + 985 بازدید | 42 پست
چه عجیب بود برام نظر شما  میدونی اینا احتیاج به آسایشگاه دارن و جاشون تو جامعه میست عزیز جان ؟ ...

چون اشتباع متوجه شدی.من منظورم مادرشوهرشون بود.

گفتم وقتی میدونی بیماره.و شما الان به کمک پدرشوهرتون احتیاج دارین باید کنار بیان.

در مورد مریضی همسرشون هم پرسیدم.گفتم چجور مریضی هست.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چون اشتباع متوجه شدی.من منظورم مادرشوهرشون بود. گفتم وقتی میدونی بیماره.و شما الان به کمک پدرشوهرتو ...

متوجه شدم 

اونم نباید کنار بیاد نباید کنارشون باشه 

بارها و بارها به خاطر بیماری روانی قتل هایی اتفاق افتاده دور از تصور حتی بدبینی یه بیماری روانی چه برسه لول های بالاتر 😔

عجب صبری دارد این گربهء نفرین شدهء کره زمین💔به امید جهانی بدون جنگ پر از صلح و آرامش 🏳️ (♥️🧿🦋خدایا ممنونتم که همچین معجزه ای👼🏻 🤰🏼برای من رقم زدی،این حس خوب سهم من هم شد 👩🏼‍🍼🦋🧿 ♥️)
چجوریه؟؟

با شخصیتهای خیالی حرف میزد، بدبین بود میگفت وسایلم رو شماها دزدیدین ، داد میکشید ، داستانهای عجیب و غریب میگفت ، نصفه شب زنگ‌میزد خونمون میگفت عموم رو کشتن....آخرم یه شب اومده بود بره طبقه بالا با همون شخصیت خیالی صحبت کنه، از پله ها افتاده بود، تا صبح کسی نفهمیده بود و فوت کرد. اما روزهایی که حالش بهتر بود مثل فرشته هابود😭😭😭😭

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️ درخواست دوستی قبول نمیکنم، لطفا مزاحم نشین🤦♀️

وقتی قراره مدت زیادی بمونی دیگه خودتو مهمون نبین خودت براخودت صبونه اماده کن حرصم نخور

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    
متاسفانه یه دختر داریم

عزیزم معذرت میخوام که اینو میگم

اما اسکیزوفرنی بیماریه ژنتیکیه، من مادر بزرگم داشت ، دختر عمم هم داره

یکم مواظب بقیه اطرافیان باشین

ممکنه داشته باشن ، اما تو یه زمانی بعدا معلوم‌بشه

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️ درخواست دوستی قبول نمیکنم، لطفا مزاحم نشین🤦♀️

عزیزم شما میدونید مادر شوهرت بیماره پس چیزی به دل نگیرید و مجبورید به خاطر درمان همسرتون اونجا باشید سعی کنید راحت تر برخورد کنید .فکر کن خونه پدرتون بلند شو صبحانه و ناهار خودت آماده کن .زندگی به اندازه کافی سخت هست سعی کنیم ما سخت تر نکنیم .انشالله همسرتون سلامتیشو به دست بیارن وبا دل خوش به زندگیتون ادامه بدین