2777
2789

عقل خودت چی میگ؟😐

بروپایین                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   مرسی  حالا برو بالا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای واقعا چطوری میتونی؟ بگو من دیگه نمیتونم واقعا نمیخوام همین دوتا اذیتم میکنن بسه هروقت اونقد پولدار شدیم که برای بچه هامون پرستار بگیریم بعد یکی دیگه میاریم

ermi سابقم ٩٩/٧/١٥ بدليل شركت در مبحث سياسي تعليق شدم 😅 خدايا شكرت بابت نعمت مادر شدنم خودت مراقب تو دليم باش كه به سلامت بياد بغلم🥰

من همین الان دومی رو شوهرم میگه النا سه چهارساله شد بیاریم دوست دارم همچین بزنم تو دهنش که صورتش جمع شه بره صافکاری

ermi سابقم ٩٩/٧/١٥ بدليل شركت در مبحث سياسي تعليق شدم 😅 خدايا شكرت بابت نعمت مادر شدنم خودت مراقب تو دليم باش كه به سلامت بياد بغلم🥰
انقد بدم میاد آدمایی ک تنها هنرشون بچه آوردنه. ب شوهرت بگو بچه آینده میخاد بجای اینکه ب فکر افزایش س ...

آخه این اصلا هنر نیست الان بهش گفتم چرا به فکر خانه نیستی قهر کرد رفت

من همین الان دومی رو شوهرم میگه النا سه چهارساله شد بیاریم دوست دارم همچین بزنم تو دهنش که صورتش جمع ...

ولی بچه دوم زحمتش نصف بچه ی اولم نیست واینکه تازه بچه ی اولم مشغول وشاد میکنه تجربه من وخواهرم که این بودآخه نمیشخ فقط فکر خودمون باشیم نمیشه که این بچه هابزرگ میشن تک وتنها بمونن وهمیشه استرس مرگ وادینشون روداشته باشن من خودم دوتا دارم ولی خیلی دوست داشتم سنم کمتر بود یکی دیگه هم مباوردم من بچه ی دومم وقتی به دنیااومد بچه ی اولم نزدیک چهارسالگیش بودواقعا ذوق کرد وخداروشکر الانم همش باهم بازی میکنن البته میگم که دعوا هم دارن ولی اصلا درمقایسه با بازی هاشون صفره

ولی بچه دوم زحمتش نصف بچه ی اولم نیست واینکه تازه بچه ی اولم مشغول وشاد میکنه تجربه من وخواهرم که ای ...

اتفاقا من فکر بچه هامم هستم اخه برای اولی که اگه بچه نیارم تمام دارایی مو خرج همین یکی کنم شااااااید تازه بتونم تامینش کنم و براش یه زندگی بسازم 

برای دومی هم که تو این جامعه با این اوضاع بهش ظلم کردم بدنیاش بیارم و بدبختش کنم من خودم همش میگم کاش تو این کشور بدنیا نمیومدم باز یه ادم دیگه رو هم بدبخت کنم