2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شاید منظورش اینه میخاد بگیرتت

ن اتفاقا گف میخوام یکی دیگ رو بگیرم  گفت ت گذشته پاکی نداشتی منم گفت قبل عید حضوری میبینمت و همونجا واس همیش ازش جدا میشم اینک  ما فاصله بین شهرمون زیاده ولی کم و بیش همو میبینیم .

ن اتفاقا گف میخوام یکی دیگ رو بگیرم  گفت ت گذشته پاکی نداشتی منم گفت قبل عید حضوری میبینمت و هم ...

چه ناجوانمردانه......

چی بگم اخه منم مشکل تورو داشتم قبلا درکت میکنم 

باید یسری سیاست ها بلد باشی همین 

۱ سال دوس بودیم ۱ سالم نامزدیم عیدم عقدمونه 

توکلت ب خدا باشه

ذات خوب پشتش خداست♥️
اونی که میخواد فردا بره همین امروز بره خیلی بهتر هیچ وقت این حرفمو یادت نره بزار رفتنی بره هرکاری هم ...

من نمیتونم بعد اون عاشق بشم . اونقد عاشقشم ک نمیدونم چجوری بگم بخاطر ی اشتباه نمیتون منو ببخشع اخ مگ نباید عشق ادم همیش پشتش  باشه

من نمیتونم بعد اون عاشق بشم . اونقد عاشقشم ک نمیدونم چجوری بگم بخاطر ی اشتباه نمیتون منو ببخشع اخ مگ ...

تو عاشقی اما اون نیست پس رابطه یک طرفه بدردنمیخوره باید خودت متوجه شده باشی مطمن باش یک روزی یک نفر میاد تو زندگیت که میگی اون عشق نبوده فقط توروخدا عزت نفس تو داشته باش نزار فکر کنه داغونت کرده 

2790
2823
2791
2779
2792