2777
2789
عنوان

بارداری

133 بازدید | 14 پست

سلام مامانا من هفته پیش کمی خون و لکه بینی داشتم که همون روز رفتم دکتر همه چی خوب بود شبشم تموم شد و یه هفته بود که چیزی نبود البته من قرص اسپرین میخوردم از همون شب قطع کردم دیشب دوباره شروع کردم امروز صبح اینو دیدم البته دکتر باز گفت قطع کنم بنظرتون این لکه خونه

منم اسپرین میخورم چرا قطع کردی.فکر نکنم خون باشه تدشح هست.

خونریزی داشتم باید قطع میکردم دکتر گفت ولی یه هفته گذشت خونریزی تموم شد گفتم باز شروع کنم که دیشب خوردم امروز ترشحاتم این رنگی شده زنگ زدم دکتر گفت قطع کن فعلا

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خونریزی داشتم باید قطع میکردم دکتر گفت ولی یه هفته گذشت خونریزی تموم شد گفتم باز شروع کنم که دیشب خو ...

چند هفته ای؟تحت نظر دکتر پیش برو انشالله که هیچی نیست.نگرانی و استرس نداشته باش

استراحت که میکنم هیچی نیست ار دیروز پاشدم اسپرینم خوردم این شد. راستی چرا اسپرین میخورین؟

نمیدونم دلیلش رو نگفت منم نپرسیدم.اینبار برم میپرسم.جنسیت نی نی رو فهمیدی چند هفتگی

نمیدونم دلیلش رو نگفت منم نپرسیدم.اینبار برم میپرسم.جنسیت نی نی رو فهمیدی چند هفتگی

بله من ۱۲ هفته با ازمایش سل فری فهمیدم پسره البته سل فری و با ازمایش غربارگری دادیم برای مشخص شدن جنسیت

بله من ۱۲ هفته با ازمایش سل فری فهمیدم پسره البته سل فری و با ازمایش غربارگری دادیم برای مشخص شدن جن ...

مبارک باشه بسلامتی.دکتر منم سل فری نوشته برام هنوز نرفتم.شما چقدر شد هزینتون.