2777
2789
عنوان

ترکوندین🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 545 بازدید | 60 پست
خوب ک تو نبودی دیگهههه🤣🤣🤣🤣

وای یعنی میکشتمش مردک صابون گلنار بدستو اون صابون گلنارو میکردم تو حلقش

کاربر خوشگلخانومم یا دامنارنجی هستم که تعلیق شدم😑     عاشق همه نی نی سایتی های مهربونم🥰🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای یعنی میکشتمش مردک صابون گلنار بدستو اون صابون گلنارو میکردم تو حلقش

واااااای ترخدا بسسسسس🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

طَعنِه بَر خاریِ ما اِی گُل بی خار مَزَن،ما بِه پایِ تُو نِشَستیم کِه چِنین خار شُدیم
ابلفضللللل بچه ها کاش این تو دوره جنگ یزید و امام حسین بودش میزد لشکر ۱۰هزار نفریو قورت میداد🤣🤣🤣

تازه فکرکردی ما زنای سایتی دریده و پاچه پاره هستیم 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

کاربر خوشگلخانومم یا دامنارنجی هستم که تعلیق شدم😑     عاشق همه نی نی سایتی های مهربونم🥰🥰
واااااای ترخدا بسسسسس🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

من جررررررررر خوردم بابام گفت نصف شبی چی مصرف کردی😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

من جررررررررر خوردم بابام گفت نصف شبی چی مصرف کردی😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

بخدا منم سرمو کردم تو بالشت صدا خندم بیرون نره🤣🤣🤣

طَعنِه بَر خاریِ ما اِی گُل بی خار مَزَن،ما بِه پایِ تُو نِشَستیم کِه چِنین خار شُدیم
بخدا منم سرمو کردم تو بالشت صدا خندم بیرون نره🤣🤣🤣

یعنی زیر پتو دارم خفه میشم مثل این زنای دهه شصتی میرفتن دنبال هم دیگه ببین چیکار میکنن🤣🤣🤣🤣🤣

این حرفا چطور به ذهنت میرسه.واقعا تو دعوا همینجوری هستی.یا الله    

حالا این یه مقدار بود تو دعوا یه جفت کفش ۲۰سانتی دارم میرم میکوبونم تو کمر زنه بعدش پیرهنسو پاره میکنم جلوی ملت بعدش سینه هاشو لخت میکنم تا ابروش بره🤣🤣🤣🤣

الکی میگی که ما بخندیم.

نه بخدا تازه سوتینشو پاره میکنم یعنی سینشو از جا میکنم که به گوه خوردن بیوفته😐😐😂😂

یا خدا کسی باهات در نیفته 

یه بار ۲نفر دختر هیکلی ریختن روسرم ببین بردمشون تو کوچه شلواری لی زنرو پاره کردم اون یکی رو هم بولیزشو با سوتینشو یعنی با شورت سوتین تو خیابون ابروشن رفت جلوی همه 

یه بار ۲نفر دختر هیکلی ریختن روسرم ببین بردمشون تو کوچه شلواری لی زنرو پاره کردم اون یکی رو هم بولیز ...

تو رو خدا رحم کن گناه دارن مردم.با زبونی و لفظی جواب بده نا اینجوری شرفشون بر باد میره  که

خدا همیشه همراه ما هست  
تو رو خدا رحم کن گناه دارن مردم.با زبونی و لفظی جواب بده نا اینجوری شرفشون بر باد میره  که

واایی اره زنیکه به من فحش داد تازه علاوه بر شلوارش شورتش و سوتینش پاره  شد مردای غریبه دیدن دار و ندارشونو😂😂