2777
2789
عنوان

ترکوندین🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 545 بازدید | 60 پست
ترکید خودشم قطع دسترسی شد

حیف که من نبودم وگرنه پاره اش میکردم چادر زنش میکردم تو حلقش مردیکه فیتیشی پا حراف همجایی همکار یعنی اگه بودم لختش میکردم مینداختم جلو ببر و شیر ، سگ هار که تیکه تیکه اش کنند مردیکه لاشیییی

کاربر خوشگلخانومم یا دامنارنجی هستم که تعلیق شدم😑     عاشق همه نی نی سایتی های مهربونم🥰🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حیف که من نبودم وگرنه پاره اش میکردم چادر زنش میکردم تو حلقش مردیکه فیتیشی پا حراف همجایی همکار یعنی ...

آرامش خودتو حفظ کن جانم 

خدایا شکرت بابت همه چی    برا سلامتی نی نی م دعا کن 🤰🏼  

باور کن اصن زن نداشت چقد زود باورید یه پسر بچه پونزده شونزده سال بوده نشسته بود پای گوشی همه رو گذاشته سر کار 

بی سواد در قرن بیستم و یکم فردی نیست که توانایی خواندن و نوشتن ندارد؛ بلکه فردی است که نمی‌تواند بیاموزد، آموخته‌های های قبلی را فراموش کند و آن را با آموزه‌های های جدید جایگزین کند.                             _آلوين تافلر
حیف که من نبودم وگرنه پاره اش میکردم چادر زنش میکردم تو حلقش مردیکه فیتیشی پا حراف همجایی همکار یعنی ...

به احتمال زیادسرکاری بوده حرص نخور

(خدای  ما کوچیک  ها بزرگه.....)

خوب ک تو نبودی دیگهههه🤣🤣🤣🤣

طَعنِه بَر خاریِ ما اِی گُل بی خار مَزَن،ما بِه پایِ تُو نِشَستیم کِه چِنین خار شُدیم
آرامش خودتو حفظ کن جانم 

واایی الان خونم داغه که برم دوتاش کنم مرد هرزه رو یعنی کیست هاشو میکندم چادر میبستم به دور کمرم میرفتم ناخن میزاشتم چنگش میزدم تمااام صورتشو با بدنشو اخ اون کجاست برید بیارینش بندازم تو چرخ گوشتی 🤬🤬🤬🤬

کاربر خوشگلخانومم یا دامنارنجی هستم که تعلیق شدم😑     عاشق همه نی نی سایتی های مهربونم🥰🥰
واایی الان خونم داغه که برم دوتاش کنم مرد هرزه رو یعنی کیست هاشو میکندم چادر میبستم به دور کمرم میرف ...

ابلفضللللل بچه ها کاش این تو دوره جنگ یزید و امام حسین بودش میزد لشکر ۱۰هزار نفریو قورت میداد🤣🤣🤣

طَعنِه بَر خاریِ ما اِی گُل بی خار مَزَن،ما بِه پایِ تُو نِشَستیم کِه چِنین خار شُدیم
ابلفضللللل بچه ها کاش این تو دوره جنگ یزید و امام حسین بودش میزد لشکر ۱۰هزار نفریو قورت میداد🤣🤣🤣

🤣🤣🤣 دارم از خنده خفه میشم

خدایا شکرت بابت همه چی    برا سلامتی نی نی م دعا کن 🤰🏼