2777
2789
عنوان

شکر گزاری

92 بازدید | 9 پست

خدایا شکرت به خاطره همه ی چیزهای که دادی و همه ی چیزهای که قراره در اینده بهم بدی.خدایا شکرت بخاطر بچه ام بخاطر شوهرم بخاطر تن سالمم بخاطر عزیزانم.شکر  

شما هم بیایید شکر گزار خداوند باشید

شکر نعمت نعمتت افزون کند

خدایا شکرت به هزارو یک دلیل

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست🌺ما نسل به نسل درپناهت هستیم یاحسین❤فَفَرِج عَنّا بِحَقِّهِم فَرَجَاً عاجِلاً قَریبا🌺یاصاحب الزمان ادرکنی ولا تهلکنی 🌺

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خدایا شکرت که زنده ام 

خدایا شکرت که نفس میکشم 

خدایا شکرت که همیشه همراهمی و هوامو داری 

خدارو شکرت به خاطر داشته هام 

خدایا شکرت به خاطر سلامتی خانواده ام 

خدایا شکر که با وجود تو دلگرمم 

خدایا شکرت که توبه کردن و در اختیار من قرار دادی 

خدایا شکرت که به من اجازه جبران اشتباه ها و خطاهارو  میدی 

خدایا شکرت که هیچوقت پشتمو خالی نمیکنی و همیشه همراهمی

خدایا شکرت ❤❤❤

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

خدایا شکرت امروز هم سلامت بودم و در کنار عزیزانم، شکر که صدای پدر و مادرم رو شنیدم، شکر که با کسی که دوستش دارم چت کردم، شکر با دوستانم تصویری حرف زدیم

شکر امتحانم رو خوب دادم شکر برای پول هایی که سمتم میفرستی شکر که منو به خواسته ام رسوندی

شکر که برادرم پیشمه و خیلی دوسش دارم

شکر بخاطر ارامش این خونه

شکر برای گلم

شکر خدایا شکرت

استارتر ممنونم که موجب حس خوبم شدی❤️

ثمین به معنی گرانبها، قیمتی💎
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز