2777
2789
عنوان

شوهرمم

190 بازدید | 13 پست

گوشتمون تموم شده بود چند روزه  شوهرم وقت نمیکنه بره بخره .من یه کم مرغ داشتیم باهاش واسه دخترم سوپ گذاشتم .شوهرمم سرکار بود ساعت ۴ ناهار خورده بود .اومد خونه اونم یکم سوپ خورد .بعد من حوصله نداشتم انگار خوابم میومد. شوهرم گفت  پاشو بریم خونه ی مامانت یکم بشینیم  بعدش اومدنی یکم کنسرو وبرنج درست میکنی میخوریم ..رفتیم اونجا مامانم گفت چرا حال نداری شوهرم گفت واسه اینکه شام نخورده ..مامانم گفت ما یکم غذامون مونده بیارم بخورید .شوهرم گفت نه منم گفتم نه ولی شوهرم سیر بود من گشنه بودم ظهر ناهار خورده بودم .من خندم گرفت مامانم پاشد غذارو گرم کرد شوهرمم گفت قراره بریم خونه غذا بخوریم منم گفتم وای کی غذا درست میکنه حالا .. هی منو چپ چپ نگاه کرد زنداداشمم اونجا بود با داداشم هی پیش اون گفت چرا به مامانت گفتی غذابیار ..گفت تو اشاره کردی  من به مامانم چیزی نگفتم هر چی اشاره کردم پیش اونا ساکت شو هی منو بد نگاه کرد.دعوامون شد مامانم غذارو آورد اون خورد من نخوردم .. اومدیم خونه کلی دعوا میگه تو چرا گفتی کی غذا درست میکنه حالا .منم گفتم توچرا گفتی من شام نخوردم . الان  به نظرتون من مقصر بودم ؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عاو 

چه مسخره 

ول کن بابا

برو بغلش کن بخواب

یه صلوات یا حمد مهمونم کنین💚😞🙏انشأالله به چیزی که میخوام برسم😍 و همه چی زودتر حل بشه😞💚😍انشأالله همه حاجت روا بشن و همه گرفتاری ها حل بشه💚🙏 اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚😍 برای شهیدان سید مجتبی علمدار شهید سید احمد پلارک سید رضا حسینی شهید ابراهیم هادی شهید تورجی زاده شهید علیرضا کریمی و تمام شهدا صلوات بفرستین برای 14 معصوم برای محمد و آل محمد برای نرجس خاتون و سلامتی آقا امام زمان صلوات🙏💚😍اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

من بارها شوهرم میگه نخور من اصلا اهمیت نمیدم قرار نیست اون تعیین تکلیف کنه من بخورم نخورم چی بخورم چی نخورم 

عین خیالمم نیست تازه میگم اره مامان جون بیار عاشق غذاهای توام پیش شوهرمم تندتند ابروهامو میدم بالا و باکیف غذامو همشو میخورم 😂😂😂بهش تعارفم میکنم خورد خورد نخورد بریم خونه یچیزی سرهم میکنم فقط ساکت شه😂😂