2777
2789

من یه کارت دارم که رمزشو فقط من میدونم و کلا اونو ب نمیداریم و تو خونس و رمز دومش هم باز نیست.شوهرم که حقوق میگیره بعد از اینکه قسط ها رو دادیم یه مبلغی رو میریزم به اون حساب که بهش دسترسی نداریم اصلا و بقیشو خرج میکنیم با خیال راحت.

یاشاسین آذربایجان💓✌

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تو بمن بگو چقدر حقوق میگیری .چقدر قسط داری 

چقدر خزجخونه .من بهت بگم. میشه پس انداز کردولی کمتر.

یه دفتر بردار توش واریزی جدا 

خرجکرد جدا. اگر چیز ضروری نداری حتیالامکان نخر. 

همممون  ولی بویی از انسانیت نبردیم. اکثر مغزا زنگ زدس یا ژن خوک دارن بعضیا.....
حتی اگه وسط ماه کم بیاری هم دست نمیزنی بهش؟؟

سعی میکنیم اصلا دست نزنیم تا حد ممکن طاقت میاریم ولی اگه واقعا کم بیاریم و نشه تحمل کرد شده گاهی و برداشتم ولی رمزشو به شوهرم ندادم و نمیدم🤣🤣

یاشاسین آذربایجان💓✌

ماهی 6تومن قسط هم 2تومن .

خوب مستاجری ؟ میتونی بابا . کاری نداره ک.من با حقوق دوتومن شوهرم گاهی برا خودم پس انداز میکنم. 

همممون  ولی بویی از انسانیت نبردیم. اکثر مغزا زنگ زدس یا ژن خوک دارن بعضیا.....
سعی میکنیم اصلا دست نزنیم تا حد ممکن طاقت میاریم ولی اگه واقعا کم بیاریم و نشه تحمل کرد شده گاهی و ب ...

من این ماه 500ورداشته بودم واسه خودم وسطا شوهرم پول لازم داشت هم کارت مخفیمو بهش دادم هم رمزو خیلی ساده ام من

ماهی 6تومن قسط هم 2تومن .

نمیشه که.

یه کیسه ده کیلویی برنج میشه ۸۰۰ تومن.بقیشم خوردو خوراک و یه بارم بری هایپر .گوست و مرغ هم بخری تمومه دیگه.

ولی با این حال یک تومن میتونی بزنی یه کارت دیگه که بمونه

یاشاسین آذربایجان💓✌

من این ماه 500ورداشته بودم واسه خودم وسطا شوهرم پول لازم داشت هم کارت مخفیمو بهش دادم هم رمزو خیلی س ...

نباید اینکارو میکردی.

ولی خب اشکال نداره میتونی رمزشو عوض کنی بعدا

یاشاسین آذربایجان💓✌

خوب مستاجری ؟ میتونی بابا . کاری نداره ک.من با حقوق دوتومن شوهرم گاهی برا خودم پس انداز میکنم. 

نه مستاجر نیستم اما یه فرزند پسر دارم ولی جدا از همه اینا خرج خوردنمون و خرج پسرم زیاده شایدم من خیلی ولخرجی میکنم واسه خوردنمون ماهیانه