2777
2789

کار درستی نیست شام باید خورده شه ولی سبک باشه اخر شب هم‌نباشه

درخواست دوستی هیچکس روقبول نمیکنم اگرهم سوالی چیزی ازم دارین تو تاپیکتون منو تگ کنید سوالتون رو بپرسید. درخواست دوستی ندین لطفا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظر من حذف وعده غذایی کار درستی نیست میتونی کم بخوری در حد دو کف دست نان ولی حتما بخور عزیزم البته این نظر منه 

در سرم دختر پیری عصبی می‌رقصد،شهر بر روی سر من عربی می‌رقصد،این جهان با همه دغدغه هایش امشب،روی یک جمجمه یک وجبی میرقصدکاربر سابق تخمهآفتابگردان

البته که نه 

وقتی وعده ای رو حذف کنی سریع گرسنه ات میشه و بدن تو حالت قحطی قرار میگیره 

فکر میکنه دیگه قرار نیست چیزی بهش برسه

به همین خاطر بعد از اون تا چند ساعت هرررچیزی که بخوری رو کاملا ذخیره میکنه به صورت چربی برای قحطی های بعدی

و وزن اضافه میکنی

بیشتر میگن حذف ناهار تاثیر داره رو لاغری

گل نرگس نظری کن که جهان بی تاب است/روز وشب چشم همه منتظر ارباب  است/مهدی فاطمه پس کی به جهان میتابی؟/نور زیبای تو یک جلوه ای از محراب است...!
روایت داریم حذف شام کار درستی نیست در طب سنتی اسلامی حذف ناهار اولویت داره

حذف ناهار؟جسارتا میشه بگید منبع تون چیه؟بد برداشت نشه ها من خودم هم تو رژیم و تا حالا نشدیم که ناهار حذف بشه

در سرم دختر پیری عصبی می‌رقصد،شهر بر روی سر من عربی می‌رقصد،این جهان با همه دغدغه هایش امشب،روی یک جمجمه یک وجبی میرقصدکاربر سابق تخمهآفتابگردان
حذف ناهار؟جسارتا میشه بگید منبع تون چیه؟بد برداشت نشه ها من خودم هم تو رژیم و تا حالا نشدیم که ناهار ...

طب سنتی ناهار و سودا زا می‌دونه برین گوگل کنید پی میبرید

مادر سه دسته گل  خدایا شکرت   
طب سنتی ناهار و سودا زا می‌دونه برین گوگل کنید پی میبرید

باشه عزیزم ممنون