2777
2789
عنوان

چشم زخم...

327 بازدید | 32 پست

حدیث از امام صادق شنیدم که فرمودند:

امام صادق (ع) می‌فرمایند:

اگر قبرها برای شما گشوده شوند همانا خواهید دید که اکثر مردگان شما با چشم‌زخم مرده‌اند زیرا چشم‌زخم حقیقت دارد. [1]
شما بهش اعتقاد دارید؟

خودم واقعا با چشمای خودم دیدم یکی از اقوام ما یکی میره خونشون بعد میگه چه دخترتون خوشگله

وقتی میره دختره سکته میکنه و مریض میشه💔

.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم خیلیییی اعتقاد دارم  و سر کوچکترین چیزا هم حواسم هست

اره واقعا 

بعضی ها بچه کوچیک با نمک دارن لباس قشنگ تنش میکنن میرن مهمونی بعد بچه اگه چشم بخوره اتفاقی براش بیافته به بچه ظلم کردن

.

ی سیدی ک مامانم سالهاست میشناسه ادم پاکیه اهل دعا طلسم اینا نیست 

اون برام استخاره کرده گفته دخترت چشم زخم قوی شده واس همین هرکاری میخواد بکنه نمیشه

حالا نمیدونم چیکار کنم 

ب نظر شما چشم زخم میتونه رابط نوب دونفر بهم بزنه از جدا کنه

پیش بقیه خیلی از خودم و زندگیم تعریف نمیکنم  حتی وقتی میپرسن خیلی سر بسته سعی میکنم جواب بدم ...

من هروقت تخم مرغ نیت میکنم نمیشکنه به طرز عجیبی منفجر میشه بخدا یعنی از شکستن معمولی به رد 

ی سیدی ک مامانم سالهاست میشناسه ادم پاکیه اهل دعا طلسم اینا نیست  اون برام استخاره کرده گفته د ...

اره واقعا میشع

دیدم دو نفر با هم خوب بودن خیلی تو مهمونی کنارم یک خانم گفت چه قدر با هم خوبن این دو تا (زن و شوهر یودن)اخر شب با هم دعوا میکنن و کلا رابطه شون شکراب میشه

چشم زخم خیلی بده باید حواسمون جمع باشه

.

پسر دخترعموی شوهرم خیلی خوشتیپ و خوشگل بود تازه دکترای حقوق گرفته بودقراربود قاضی بشه یه روزغروب که میشد شب 21رمضان شله زرد درست کرده بودن که داشت پخش میکرد وقتی واسه مادرشوهرم آورد یکدفعه مادر شوهرم گفت واااای این حامده خوبه والا میگن استخدام شده قراره قاضی بشه همون شب سکته کرد 3روز توکما بود وفوت کرد تا اون روز اعتقادی به چشم زخم نداشتم ولی الان میگم حقیقت داره

من هروقت تخم مرغ نیت میکنم نمیشکنه به طرز عجیبی منفجر میشه بخدا یعنی از شکستن معمولی به رد 

واقعا؟

من اینکارو تابحال انجام ندادم مامانمم اعتقاد نداره 

ولی اسپند همیشه صبح و بعد از ظهر  تو خونه دود میکنه

پسر دخترعموی شوهرم خیلی خوشتیپ و خوشگل بود تازه دکترای حقوق گرفته بودقراربود قاضی بشه یه روزغروب که ...

اون سخن امام صادق اون بالا هست رو بخونید

آره واقعا هست خودمم دیدم

الهی 💔

.
اره واقعا میشع دیدم دو نفر با هم خوب بودن خیلی تو مهمونی کنارم یک خانم گفت چه قدر با هم خوبن این دو ...

من دعاشو گرفتم چقد طول میکشه اثرشو بزاره 

چون قبلا غذا میخوردم خونه کسی همینکه خونه میومدم یا همونجا خونه مردم بالا میاوردم 

2790
2778
2791
2779
2792