2777
2789
عنوان

خانه دار شدن

154 بازدید | 14 پست

خانوما شده ذکری یا کاری انجام بدین و نتیجه بده؟

هم من هم همسرم همش داریم کار می‌کنیم ولی نمیتونیم یه خونه بخریم،همش عقبیم😔 پول هم دستمون باشه قسمتمون نمیشه که بخریم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دکر یا جوادالائمه ادرکنی، چله بردار. از ۱۰۰ تا شروع کن. پولتم نقد نگه ندار. هر چی شد فعلا بخر، بعدا عوض میکنی. ما هم چند سال پیش همین اشتباهو کردیم. نخریدیم، همه چی ۵ برابر شد 

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
دکر یا جوادالائمه ادرکنی، چله بردار. از ۱۰۰ تا شروع کن. پولتم نقد نگه ندار. هر چی شد فعلا بخر، بعدا ...

یعنی اولین روز ۱۰۰ تا روز بعد ۲۰۰؟؟؟اینطور جلو برم تا ۴۰ روز؟

الان خریدین؟

یعنی اولین روز ۱۰۰ تا روز بعد ۲۰۰؟؟؟اینطور جلو برم تا ۴۰ روز؟ الان خریدین؟

بله. من برای فروش خونه ام گذاشتم. به لطف خدا بله فروش رفت 

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

ببین اول اینکه یه جا برین خمس مال تون رو پرداخت کنید

حالا شاید خیلی هم نشه ولی برکت میاره، روی پول تون

دوم اینکه از این صندوق هایی که قرض الحسنه هستن پیدا کنید وام رو بدون یک ریال سود میدن به مشتری

یه مقدار پول در حد ۵ تومن ۱۰ تومن بزارید به نیت اینکه چند نفر قرض الحسنه از پول شما استفاده کنن

خودم پارسال سه چهار تومن گذاشتم صندوق به همین نیت

خانه دار هم هستم امسال پولم رو برداشتم خدا شاهده که با اینکه دادم به کسی که نیاز داشته تا همین الان سه برابرش رو دستم دارم

سه چهار تکه طلا تونستم بخرم امسال

یعنی اولین روز ۱۰۰ تا روز بعد ۲۰۰؟؟؟اینطور جلو برم تا ۴۰ روز؟ الان خریدین؟

اکه اعتقاد هم دارین

یه بنده خدایی به من گفت نذر کن ۵ تا سه شنبه اول هر ماه رو آش بدی

حالا هر چقدر در حد توانت بود نذر حضرت زهرا

میگفت تا الان دخترم و خواهرم که هر دو نذر کردن ماه پنجم رو توی خونه ی خودشون آش دادن

آرزو میکنم شما هم سر ۵ ماه خونه ی خودت باشی

دلی نذر کن🌹🌹🌹

نیاز نیست به همه توضیح بدی خودت بدون و خدا