haaramesh مدیر استارتر عضویت: 1400/01/23 تعداد پست: 2851 عنوان روزای سخت جدایی😔😔 336 بازدید | 13 پست آخه چرااینقدر روزای دادگاه رفتن دلگیره😔😔چطورگذروندین؟؟؟؟ توفکرش نیستی و پیداش میشه ولی وقتی که باید باشه میره 😕 1400/11/12 | 18:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
1barbadrftee عضویت: 1400/04/25 تعداد پست: 392 من دیروز تا دم دادگاه رفتم خیلی ترسیدم بدنم عرق سردی روش نشسته بود ترسیدم برگشتم خدا منو بکشه اینقده ترسو و بد بختم من یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد ,شاید دست از ازردن ما بردارد
haaramesh مدیر استارتر عضویت: 1400/01/23 تعداد پست: 2851 من دیروز تا دم دادگاه رفتم خیلی ترسیدم بدنم عرق سردی روش نشسته بود ترسیدم برگشتم خدا منو بکشه اینقده ... واقعا سخته ودلگیر.امروزدادگاه داشتم با اینکه خوب حرف زدم امارونددادگاه لعنتی حتی اگه پیروزهم باشی احساس شکست میکنی😔😔😭 توفکرش نیستی و پیداش میشه ولی وقتی که باید باشه میره 😕
1barbadrftee عضویت: 1400/04/25 تعداد پست: 392 واقعا سخته ودلگیر.امروزدادگاه داشتم با اینکه خوب حرف زدم امارونددادگاه لعنتی حتی اگه پیروزهم باشی اح ... من از حرف زدنش میترسم زبون شوهرم دو متره من بی زبون به خدا نمیتونم از خودم دفاع کنم مطمئنم برم ابرومو میبره یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد ,شاید دست از ازردن ما بردارد
haaramesh مدیر استارتر عضویت: 1400/01/23 تعداد پست: 2851 من از حرف زدنش میترسم زبون شوهرم دو متره من بی زبون به خدا نمیتونم از خودم دفاع کنم مطمئنم برم ابروم ... هعیییی چقد نامردیه بخدا .تازه بعضی وقتا خیلی راحت رای به ضررت میدن درصورتی که حقت نیست. توفکرش نیستی و پیداش میشه ولی وقتی که باید باشه میره 😕
1barbadrftee عضویت: 1400/04/25 تعداد پست: 392 هعیییی چقد نامردیه بخدا .تازه بعضی وقتا خیلی راحت رای به ضررت میدن درصورتی که حقت نیست. من که جرات جلو رفتن نداشتم فعلا تا بعد ببینم چطور میشه شاید خدا بدون طلاق حقمو ازش گرفت حداقل حق تهمت هایی که ناروا میزنه به خدا داغونم کرده یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد ,شاید دست از ازردن ما بردارد
haaramesh مدیر استارتر عضویت: 1400/01/23 تعداد پست: 2851 من که جرات جلو رفتن نداشتم فعلا تا بعد ببینم چطور میشه شاید خدا بدون طلاق حقمو ازش گرفت حداقل حق تهم ... الان خونه پدرتی؟بچه هم داری؟ توفکرش نیستی و پیداش میشه ولی وقتی که باید باشه میره 😕
1barbadrftee عضویت: 1400/04/25 تعداد پست: 392 الان خونه پدرتی؟بچه هم داری؟ نه با هم زندگی میکنیم دو تا بچه دارم ۱۲ و ۷ ساله یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد ,شاید دست از ازردن ما بردارد
1barbadrftee عضویت: 1400/04/25 تعداد پست: 392 دیروز بعداز دعوای سه روزه تصمیم گرفتیم بریم دادگاه ولی من نتونستم چون ترس از دست دادن بچه هام دیونم میکنه مخصوصا دخترم و این لامصب هم میدونه نقطه ظعفمو مطمئنم حسرت دیدنشونو به دلم میزاره یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد ,شاید دست از ازردن ما بردارد
haaramesh مدیر استارتر عضویت: 1400/01/23 تعداد پست: 2851 نه با هم زندگی میکنیم دو تا بچه دارم ۱۲ و ۷ ساله آها امیدوارم برات بهترینهاپیش بیاد.منم متاسفانه بچه دارم .برام خیلی دعاکنید لطفا توفکرش نیستی و پیداش میشه ولی وقتی که باید باشه میره 😕
haaramesh مدیر استارتر عضویت: 1400/01/23 تعداد پست: 2851 دیروز بعداز دعوای سه روزه تصمیم گرفتیم بریم دادگاه ولی من نتونستم چون ترس از دست دادن بچه هام دیونم ... منم نزدیک دوماهه نزاشته پسرموببینم .شایدمجبوربشم حضانتشوبگیرم . توفکرش نیستی و پیداش میشه ولی وقتی که باید باشه میره 😕
1barbadrftee عضویت: 1400/04/25 تعداد پست: 392 آها امیدوارم برات بهترینهاپیش بیاد.منم متاسفانه بچه دارم .برام خیلی دعاکنید لطفا خدای ما هم بزرگه ناراحت نباش انشالله همه چی درست میشه ؛از دعای خیلی خوبت ممنونم انشالله هر راهی خیر هست سر راهت قرار بگیره یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد ,شاید دست از ازردن ما بردارد
1barbadrftee عضویت: 1400/04/25 تعداد پست: 392 منم نزدیک دوماهه نزاشته پسرموببینم .شایدمجبوربشم حضانتشوبگیرم . مشکل من همینه تمام ترسم که مجبورم باهاش بسوزم و بسازم خدا انتقام ماها رو ازشون بگیره یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد ,شاید دست از ازردن ما بردارد
haaramesh مدیر استارتر عضویت: 1400/01/23 تعداد پست: 2851 خدای ما هم بزرگه ناراحت نباش انشالله همه چی درست میشه ؛از دعای خیلی خوبت ممنونم انشالله هر راه ... ممنونم عزیزم .انشاالله .ممنون که اومدی تاپیکم وهمدردی کردی. توفکرش نیستی و پیداش میشه ولی وقتی که باید باشه میره 😕