2777
2789

من دیروز تا دم دادگاه رفتم خیلی ترسیدم بدنم عرق سردی روش نشسته بود ترسیدم برگشتم خدا منو بکشه اینقده ترسو و بد بختم من 

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد ,شاید دست از ازردن ما بردارد
من دیروز تا دم دادگاه رفتم خیلی ترسیدم بدنم عرق سردی روش نشسته بود ترسیدم برگشتم خدا منو بکشه اینقده ...

واقعا سخته ودلگیر.امروزدادگاه داشتم با اینکه خوب حرف زدم امارونددادگاه لعنتی حتی اگه پیروزهم باشی احساس شکست میکنی😔😔😭

توفکرش نیستی و پیداش میشه ولی وقتی که باید باشه میره 😕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا سخته ودلگیر.امروزدادگاه داشتم با اینکه خوب حرف زدم امارونددادگاه لعنتی حتی اگه پیروزهم باشی اح ...

من از حرف زدنش میترسم زبون شوهرم دو متره من بی زبون به خدا نمیتونم از خودم دفاع کنم مطمئنم برم ابرومو میبره   

من از حرف زدنش میترسم زبون شوهرم دو متره من بی زبون به خدا نمیتونم از خودم دفاع کنم مطمئنم برم ابروم ...

هعیییی چقد نامردیه بخدا .تازه بعضی وقتا خیلی راحت رای به ضررت میدن درصورتی که حقت نیست.

هعیییی چقد نامردیه بخدا .تازه بعضی وقتا خیلی راحت رای به ضررت میدن درصورتی که حقت نیست.

من که جرات جلو رفتن نداشتم فعلا تا بعد ببینم چطور میشه شاید خدا بدون طلاق حقمو ازش گرفت حداقل حق تهمت هایی که ناروا میزنه به خدا داغونم کرده 

من که جرات جلو رفتن نداشتم فعلا تا بعد ببینم چطور میشه شاید خدا بدون طلاق حقمو ازش گرفت حداقل حق تهم ...

الان خونه پدرتی؟بچه هم داری؟

دیروز بعداز دعوای سه روزه تصمیم گرفتیم بریم دادگاه ولی من نتونستم چون ترس از دست دادن بچه هام دیونم میکنه مخصوصا دخترم و این لامصب هم میدونه نقطه ظعفمو مطمئنم حسرت دیدنشونو به دلم میزاره 

نه با هم زندگی میکنیم دو تا بچه دارم ۱۲ و ۷ ساله 

آها امیدوارم برات بهترینهاپیش بیاد.منم متاسفانه بچه دارم .برام خیلی دعاکنید لطفا

دیروز بعداز دعوای سه روزه تصمیم گرفتیم بریم دادگاه ولی من نتونستم چون ترس از دست دادن بچه هام دیونم ...

منم نزدیک دوماهه نزاشته پسرموببینم .شایدمجبوربشم حضانتشوبگیرم .

آها امیدوارم برات بهترینهاپیش بیاد.منم متاسفانه بچه دارم .برام خیلی دعاکنید لطفا

خدای ما هم بزرگه ناراحت نباش انشالله همه چی درست میشه  ؛از دعای خیلی خوبت ممنونم انشالله هر راهی خیر هست سر راهت قرار بگیره 

منم نزدیک دوماهه نزاشته پسرموببینم .شایدمجبوربشم حضانتشوبگیرم .

مشکل من همینه تمام ترسم که مجبورم باهاش بسوزم و بسازم خدا انتقام ماها رو ازشون بگیره 

خدای ما هم بزرگه ناراحت نباش انشالله همه چی درست میشه  ؛از دعای خیلی خوبت ممنونم انشالله هر راه ...

ممنونم عزیزم .انشاالله .ممنون که اومدی تاپیکم وهمدردی کردی.