2777
2789
عنوان

گلپریسام همون که خواهرش 🐄 عه

207 بازدید | 20 پست

رژیم گرفته خیر سرش برنامه داره بعد غذاهایی که تو رژیمش هستو داده مامانم درست کنه مامانمم خیلی جاهاش بلد نیست اینم از بیرون اومد کلی مامانمو زد و فحش داد خبر مرگشو بیاره اشغال 

لایک نکنید😐 لایک نکنید😐 لایک نکنید 😐لایک نکنید 😐اسمم گل پری ولی صدام میکنن پریسا این شد که اسم کاربریم گذاشتم گل پریسا❤️ بیزحمت برای رسیدن به هدفم صلوات بفرستید🙏 الهم صلی علی محمد و آل محمد ❤️🌹🌹🙏

مامانت بخابونه دهنش

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زد و فحش داد؟؟ بعد تو زنگ نزدی اورژانس اجتماعی؟؟ دیوونس؟

از بچگی همینقد بیشعور بود 

لایک نکنید😐 لایک نکنید😐 لایک نکنید 😐لایک نکنید 😐اسمم گل پری ولی صدام میکنن پریسا این شد که اسم کاربریم گذاشتم گل پریسا❤️ بیزحمت برای رسیدن به هدفم صلوات بفرستید🙏 الهم صلی علی محمد و آل محمد ❤️🌹🌹🙏

مجرده 

سی و یه سالشه 

130 کیلو هم هس 

گاوه 

منم تقریبا نوزده سالمه 

😂😂کم دروغ بگو

باور نکن گلم اصراری نیست 🙂

از تایپیکات نفرت و انرژی منفی میباره... تو 18 سالگی این طور هستی تو سالای اینده میخوای چیکار کنی؟

دقیقا همینو میخواستم بگم🤦‍♀️تو همه تاپیکاش یکیو لعن و نفرین کرده

میدونم خیلی حق میگم ولی لطف کن لایک نکن داداچ😬
از تایپیکات نفرت و انرژی منفی میباره... تو 18 سالگی این طور هستی تو سالای اینده میخوای چیکار کنی؟

مگه نفرت بیخوده عزیزم؟ وقتی از بچگی منو کتک میزده فحش می‌داده باعث شده افسردگی بگیرم تو بچگی اعتماد بنفسم صفر باشه هر بلای روحی روانی بگی سرم آورده خواهر ناتنیمه انتظار داری نفرت نداشته باشم؟ بارها گفتم بازم میگم اگه یروز بمیره اون روز عروسی منه هرگز نمیبخشمش 

دقیقا همینو میخواستم بگم🤦‍♀️تو همه تاپیکاش یکیو لعن و نفرین کرده

برای هر دوتاتون آرزو میکنم هیچ وقت هیچ کدوم از عزیزانتون به سرنوشت من دچار نشن ولی خواهشا وقتی از دیروز کسی خبر ندارید قضاوتش نکنید 

مگه نفرت بیخوده عزیزم؟ وقتی از بچگی منو کتک میزده فحش می‌داده باعث شده افسردگی بگیرم تو بچگی اعتماد ...

تو سعی کن مثل اون نباشی و رد شی ...وگرنه یه وقت به خودت میای میبین تبدیل شدی به یه ادمی بدتر از خواهرت

امیدبذر هویت ماست💚🌱
برای هر دوتاتون آرزو میکنم هیچ وقت هیچ کدوم از عزیزانتون به سرنوشت من دچار نشن ولی خواهشا وقتی از دی ...

عزیزم قضاوتت نکردم❤فقط برام عجیب بود تاپیکای قبلتم پدرتو نفرین کردی چون گفته بود دانشگاه شهریه پرداز نرو🙂

میدونم خیلی حق میگم ولی لطف کن لایک نکن داداچ😬
تو سعی کن مثل اون نباشی و رد شی ...وگرنه یه وقت به خودت میای میبین تبدیل شدی به یه ادمی بدتر از خواه ...

همیشع همیشه سکوت کردم در جواب تمام توهین هاش کتک هاش سپردمش بخدا