2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه باطل نیس کاملا درسته، فقط یه نماز یه رکعتی باید بخونی و میتونی فقط حمد بخونی بعدش رکوع بعدشم دو تا سجده و تشهد و سلام، دقیقا مثل نماز بااین تفاوت که یه رکعته و همون حمدم کافیه و بعد حمد میری رکوع

مشاور کنکور

اگر قبل از سلام هست بنارو بذار بر ۴ و بعد نماز یک رکعت نماز احتیاط بخوان(سوره هم‌نداره نمازش)

اگر بعدش یادت رفت نماز احتیاط نخوندی هروقت یادت اومد بخونش

میگن دخترا بابایی اند راسته...حتی اگر برای خودت مادر شده باشی باز همان دخترک بهانه گیری هستی که تا بغض میکنی به شانه های مردانه ی بابا پناه میبری...اما امان از روزی که روزگار پشت و پناهت را با خود به آسمان ببرد...دخترک زیر بار این غم پیر میشود و خمیده...برای بابای آسمونیم یه صلوات میفرستی؟🥲
مرسی .همین الان خوندمش

خواهش قبول باشه🌻

میگن دخترا بابایی اند راسته...حتی اگر برای خودت مادر شده باشی باز همان دخترک بهانه گیری هستی که تا بغض میکنی به شانه های مردانه ی بابا پناه میبری...اما امان از روزی که روزگار پشت و پناهت را با خود به آسمان ببرد...دخترک زیر بار این غم پیر میشود و خمیده...برای بابای آسمونیم یه صلوات میفرستی؟🥲