2777
2789
من که مامان ندارم باید خودم کارامو بکنم
خدایا هیچ زنی را در حسرت مادر شدن نزار آمینننننننن خدایا شکرت بابت نعمتی که بهم دادی ممنونم خدای مهربونم که النای مامان رو صحیح و سلامت گذاشتی بغلم فرشته کوچولومو سپردم به خودت مراقبش باش

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یعنی اینقدر مهمه ؟؟؟ چه فرقی میکنه کی بره کی بیاد؟ دوست داشتی میری دوست نداشتی نمیری دیگه ... دیگه رفتن خونه مامان یا اومدن مامان خونه دختر مگه رسم و رسوم داره!!!
سرمون گرم بود ما دوتایی جمعمون جمع بود... حالا جمع دو نفره ما داره سه نفره میشه...حس عجیبیه...
چرا دارم ولی عمرا نمیاد خونمون منم جلوی برادر شوهرام و پدر رشوهرم راحت نیستم برم اونجا اینم بگم مادر شوهرم زن باباست معلومه اینکارو نمیکنه
خدایا هیچ زنی را در حسرت مادر شدن نزار آمینننننننن خدایا شکرت بابت نعمتی که بهم دادی ممنونم خدای مهربونم که النای مامان رو صحیح و سلامت گذاشتی بغلم فرشته کوچولومو سپردم به خودت مراقبش باش
گیسو کمند به رسم و رسومش نیست کلا پرسیدم بعدشم خانواده من خیلی زود از همه چی ناراحت میشن و بهشون برمیخوره من همیشه جوری رفتار کردمکه ازم ناراحت نشن چوبشم زیاد خوردم چون خیلی جاها از خودم گذشتم اما از سر بارداریم همش به میل خودم رفتار کردم همین باعث شده خانوادم کلا ازم ناراحتن.
منم دوست دارم طبیعی زایمان کنم خدا کنه بشه پس به همین زودیا نی نی میاد بغلت 1 ماه بیشتر نمونده