2777
2789
عنوان

شربت ایمونیس

119 بازدید | 13 پست

خانوما شربت ایمونیس رو الان که دخترم مریضه هم میتونم بدم یا نه بذارم بعد که خوب شد بدم بهش؟ اخه بعضیا میگن اگه تو دوران بیماری شربت تقویتی بخوری بیماری بدتر میشه!!

اثر انگشتان ما تا ابد بر روی قلب هایی که لمسشان کرده ایم میماند.....                                                                 من به همه ی کاربرا میگم عزیزم پس اگه آقا هستی الکی جوگیر نشو ،قضیه فقط اینه که متوجه ی جنسیتت نشدم...😶

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نه تو بیماری ک شربت و دارو تقویتی نمیدننن!!!!!

شربت آهن چی؟ اونم نباید داد؟

اثر انگشتان ما تا ابد بر روی قلب هایی که لمسشان کرده ایم میماند.....                                                                 من به همه ی کاربرا میگم عزیزم پس اگه آقا هستی الکی جوگیر نشو ،قضیه فقط اینه که متوجه ی جنسیتت نشدم...😶
هیچیییی

باشه عزیزم مرسی

نه تقویتی نده بچه چطوره؟ برا سرماخوردگی فقط ویتامین سی و دی وزینک میدن .. اگر کروناس فقط سی و دی

والا الان چهار روز گذشته فقط سرفه داره ،نگفتن چیه فقط چرک خشک کن و یه قرص جویدنی و شربت ابریزش بینی داد 

بنظرت از امشب میتونم تقویتی هاشو بدم؟

والا الان چهار روز گذشته فقط سرفه داره ،نگفتن چیه فقط چرک خشک کن و یه قرص جویدنی و شربت ابریزش بینی ...

چی بگم .. از دکترش بپرس

ولی بازم فک کنم فقط ویتامین Cمشکلی نداره

خدایا چنان کن سرانجام کار                                      تو خشنود باشی و ما رستگار

ببخشید داشتن گزارشم میزدن قفل شد تا اینجا ج بدم

دخترم کوچیکه مشکلم اینه نمیشه سرکار ببرمش

من قلبم خیلی شکسته خیلی تنهام جز شما نی نی سایتیا کسیو ندارم میشه دعام کنید؟!دارم سقوط میکنم  
ببخشید داشتن گزارشم میزدن قفل شد تا اینجا ج بدم دخترم کوچیکه مشکلم اینه نمیشه سرکار ببرمش

درسته کوچیکه ولی کار نگهداری سالمند چون ۲۴ ساعت باید باشی شاید بتونی با دخترت بمونی شاید قبولت کنن ،همون خیریه که گفتم رو برو با روحانی محلتون حرف بزن مشکلتو بگو کمکت میکنن