2777
2789

حقیقت داره

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من خودم آرامش و خوشبختی الانم مدیون دعای پدر ومادرم میدونم. میدونم دعام میکنن. من الان یک بهشت کوچیک دارم.  ، من هر کاری که پدر ومادر مو خوشحال کنه انجام میدم و هرگز کاری نمیکنم که دلشون بشکنه. به همه هم میگم اگه میخواین خوشبخت باشید رضای خدا و رضای پدر و مادر رو داشته باشید

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستید. 
تعریف میکنی گلم

همیشه سعی میکنم راضی نگه شون دارم دل شون را نمیشکنم احترام شون را نگه میدارم و البته گاهی میشه بعضی حرف هاشون خوشایندم نیست زود میگم البته با لحن شوخی و مودبانه ،و البته گاهی پیش اومده درخواستی ازم خواستند که باب میل ام نبوده همون لحظه عکس العمل نشون ندادم ولی خیلی با سیاست انجام ندادم .واسه همین الان زندگی نرمالی دارم و از زندگی ام راضی هستم از تحصیلاتم از شغلم از بچه هام از شوهرم از همه راضی راضی هستم ، از لحاظ مالی در حد متوسط هستم بالاخره زندگی کارمندیه دیگه ولی هر روز خدا را به خاطر داشتن این زندگی شکر میکنم مامان بابام همیشه برام دعا میکنند که خدا ازت راضی باشه ما ازت راضی هستیم

خدایا شکرت