2777
2789
نه عزیزم ایفون ۱۳ پرومکس ی ترابایتش  ۹۰ میلیون بود اوایل

جدی ؟؟؟؟یا خدا البته برا ما ایرانی ها این قد گرونه یعنی واقعا ادم هست ۹۰ بده گوشی هر چند منم اصلا سمت اندروید نمیتونم برم الان دارم با خودم میگم برم کار کنم حقوق س ماهو بدم به ایفون ایکس باز ته دلم نارلضی هستم ۱۴ تومن بدم گوشی 

خدای من .خدای حیوانات است .طرفدار حقوق زنان .زنی که حرفی برای گفتن دارد یک زن جسور است .اما حقیقتا شنیدن صدایش دشوار است 
جدی ؟؟؟؟یا خدا البته برا ما ایرانی ها این قد گرونه یعنی واقعا ادم هست ۹۰ بده گوشی هر چند منم اصلا سم ...

اره بخدا😂😂😕

پول ما بی ارزشه 

من خودمم میخوام گوشیمو عوض کنم ایفون هفت پلاسه 

یازده خواستم بگیرم نگرفتم چون گوشی خیلی از دستم میفته پشیمون شدم نگرفتم😕

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره بخدا😂😂😕 پول ما بی ارزشه  من خودمم میخوام گوشیمو عوض کنم ایفون هفت پلاسه  یازده خ ...

اخ بین ۷پلاس یا ایکس موندم نمیدونم از گوشیت راضی هستی عزیزم من ۶اس دارم کوچیکه صفحش برام ۷پلاس صفحش چطوره 

خدای من .خدای حیوانات است .طرفدار حقوق زنان .زنی که حرفی برای گفتن دارد یک زن جسور است .اما حقیقتا شنیدن صدایش دشوار است 
بزرگه عزیزم صفحش  من راضیم خدایی از دوربینش و از سایزش

حالا موندم نمیدونم ۷پلاس بگیرم یا ایکس ولی خوب ایکس پیشرفته تره 

قطعا ایکس پیشرفته تره اما ایکس خالی کوچیکه  ایکس اس یا ایکس مکس بگیر

ببینم چکار میکنم ممنونم دوست عزیز