2777
2789
عنوان

دیگه خسته شدم

549 بازدید | 24 پست

به خدا دیگه خسته شدم نه مرگ میاد سراغم راحت شم نه ارامش دارم بیشتر از ده ساله سحر و طلسم شدم همیشه ترس و استرس دارم انگار بهمو بستن حال هیچ کاری رو ندارم اصلا انگار گیج شدم قبلا هوشم خوب بود حافظه خوبی داشتم الان منگ شدم دارو خوردم فایده نداره نماز و قران و نذر و دعا بی فایده بوده دعانویس مطمین پیدا نکردم اما میدونم طلسم شدم هم علائمش رو دارم هم کشف مطلب زدم با قران چند سال پیش تو خواب دیدم طلسم سنگین دارم. تو رو خدا دعا کنید بمیرم دیگه طاقت ندارم کسی دردمو نمیفهمه همه جوونی م تباه شد 

من وشوهرمم  طلسم شدیم...الان یازده ساله نتونستیم،هیچ کاری کنیم،ب هر دری میزنیم.نمیشه ک نمیشه...اینگار دیت و ماه تموم بسته اس،الان دوماه سوره بقره رو صوتی میزارم توخونه پخش شه،مداوم،بعضی  روزا ی مرتبه ،بعضی  روزا چند مرتبه،خودم امید دارم،نجات پیدا کنم...درکت میکنم  خیلی خسته ام،خیلی ...خدا ب حرمت پنج تن آل البا،ازشون نگدره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من وشوهرمم  طلسم شدیم...الان یازده ساله نتونستیم،هیچ کاری کنیم،ب هر دری میزنیم.نمیشه ک نمیشه... ...

گفتنش راحته...خدا ب سر کسی نیاره...فقط من میدونم چقد سخته...بچم،چقد حسرت میخوره،چقد دلم برا بچم میسوزه،،الهی ب ناله ی دلشکستگان، خدا همین امروز جواب کسای ک این کارو کردند بده،ار روز درد بکشن،

من وشوهرمم  طلسم شدیم...الان یازده ساله نتونستیم،هیچ کاری کنیم،ب هر دری میزنیم.نمیشه ک نمیشه... ...

عزیزم من وقتی چله بقره تموم شد ، ی نفر سر راهم قرار گرفت ک باطل السحر برام انجام داد. قبلا اون هزار جا رفته بودم ولی نشد . این یکی ک رفتم ، گره واقعا باز شد ‌ک من تاثیر اصلی شو، بقره میدونم بعد اون شخص . ک خدا خواست و اون شخص باطل کرد . 

میشه  آدرس یا شمارشو بدی،خیلی گیرم

۰۵۸۳۶۳۵۱۱۹۹ . آقای وظیفه شناس . 

من همین شماره ازش دارم ک جواب هم میده . ادرسش ی جای پرت بود ک نمیشه دقیق گفت . از این ادم پولکی هاست . ولی برا من در لحظه اثر کرد . گفت ۳ تا سه شنبه عصر بیا پیشم . اولی رفتم شوهرم فرداش اومد خواستگاری ، هفته دوم رفتم نشون آوردن برام ، هفته سوم ک رفتم ، عقد شده بودم . هر سری هم ک رفتم چند صفحه باطل نامه خوند برام و دورم رو با چاقو خط میکشید.... مشکل من طلسم بخت بود ک همه خواستگارام یهو مفقود میشدن و من میدونستم ک کدوم اقوام مون بخت مو بسته 

۰۵۸۳۶۳۵۱۱۹۹ . آقای وظیفه شناس .  من همین شماره ازش دارم ک جواب هم میده . ادرسش ی جای پرت بود ک ...

عزیزم..این شماره مسدوده...میشه ی شماره یا ادرسش برام پیدا کنی...ممنون میشم