2777
2789

بچه ها یه نفر تاپیک بزنه دلم خیلی پره و درد داره میخوام داستان زندگیمو‌بگم بلکه دخترا یکم ب راه راست برن و از زندگی من درس عبرت بگیرن من نمیتونم تاپیک بزنم بنا ب دلایلی

ب دعای شما عزیزان اعتقاد دارم لطفا برام دعا کنید دامنم سبز بشه تا زندگیم‌خراب نشه ممنونم تا اینجا اومدی برای ظهور امام زمانم صلوات بفرس🥰😘😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها یه نفر تاپیک بزنه دلم خیلی پره و درد داره میخوام داستان زندگیمو‌بگم بلکه دخترا یکم ب راه راست ...

خب من الان زدم که عامو بگو همین جا گوش میدیم 

میشه برای پسرم نفری یه صلوات بفرستید خوب بشه.کاردرمانی میره
همینجا بگو 

شلوغ کنید تا بگم میخوام  همه ببنند ..(برام پر بازدید شدن مهم نیس اگ مهم بود خودم تاپیک میزدم فقط دلم میخواد همه بخونن شاید یه نفر اشتباهات منو نکنه

ب دعای شما عزیزان اعتقاد دارم لطفا برام دعا کنید دامنم سبز بشه تا زندگیم‌خراب نشه ممنونم تا اینجا اومدی برای ظهور امام زمانم صلوات بفرس🥰😘😍
بچه ها یه نفر تاپیک بزنه دلم خیلی پره و درد داره میخوام داستان زندگیمو‌بگم بلکه دخترا یکم ب راه راست ...

اگه میگی بچه ها رو تگ کنیم بیان بخونن

میشه برای پسرم نفری یه صلوات بفرستید خوب بشه.کاردرمانی میره
اگه میگی بچه ها رو تگ کنیم بیان بخونن

ارع عزیزم میگم تگ کنید همدیگرو ک همه بخونن

سلام .من زهرام ۲۱ سالمه دیپلم عکاسی دارم دوتا خواهر کوچیک تر از خودم ک سنشون کمه بابام مدیر مدرسس و مامانمم خونه داره بنگاه اتوموبیلم داریم از نظر مالی اوکی خونه ماشین هرچی تو ناز و نعمتم هرکس ک منو ببینه میگ خوشبحالش با این زندگی ک داره  هرچی بخواد براش محیاس

ولی  هیچکس نمیفهمه چ سختی هایی ‌کشیدم ک حاضرم تو فقر باشم ولی تمام خاطراتم پاک بشه همه چی  جاصرم برم گدایی کنم از مردم واسه نون شبم ولی یه بار دیگ برگردم ب ۱۲ سالگیم و زندگیمو از دوباره شروع کنم