2777
2789

من سفارش دادم برای اولین بار ولی هنوز به دستم نرسیده. مگه کبد چرب می کنه؟

امان از زن عاشقحتی گناهان و زشتی های معشوقش را هم می پرستد!در آن حدی که خود مرد هم نمی تواند جنایاتش را بدان گونه که زنی عاشق برایش تبرئه می کند ، تبرئه کند . . . !!

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

لازم نیست مدام مصرف بشه شما بسته به نیاز بدنت سالی یک یا دوبار بگیر و استفاده کن ویتامین زیادی هم اسیب زننده است

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

میشه اثراتشو که دیدی بگی؟ مثل همین احساس انرژی و پریود بموقع که گفتی. مرسی

امان از زن عاشقحتی گناهان و زشتی های معشوقش را هم می پرستد!در آن حدی که خود مرد هم نمی تواند جنایاتش را بدان گونه که زنی عاشق برایش تبرئه می کند ، تبرئه کند . . . !!
میشه اثراتشو که دیدی بگی؟ مثل همین احساس انرژی و پریود بموقع که گفتی. مرسی

من چهار بار خریدم مصرف کردم پریودم منظم شد خیلی انرژی  داشتم  اما اشتهامم زیاد کرد

تو اینترت خوندم ترسیدم وگرنه خیلی سرحالم میکنه

فکر نمی کنم مصرف ویتامینا باعث بشن مگر بیشتر از حد نیاز باشه

من چهار بار خریدم مصرف کردم پریودم منظم شد خیلی انرژی  داشتم  اما اشتهامم زیاد کرد

این قسمت اشتهاشو دوس ندارم  حالا منم استفاده کنم ببینم چی میشه. 

من دنیال ول ومن بودم ولی اکتی ومن گیرم اومد به نظرم عالیه هیچ مشکلی هم ندارم  

منم تعریف اینو شنیدم . ویتالی تون هم شنیدم خیلی خوبه حالا سری بعد منم یکی از این دوتا رو میخرم. شما هم از اثراتی که خودت تجربه کردی با اکتی ومن میشه بگی

اگه مطمعن شدی کبد رو چرب نمیکنه به منم بگو

مصرف زیاد و اصولا مکمل های ورزشی باعث میشن

عزیزم اگه بدنت کمبود ویتامین داره و نیازه که مصرف کنی حتما مصرف کن من خودم یه مدت خیلی بی حال و خسته بودم آزمایش که دادم دکتر این قرص رو برام نوشت که خیلی نتیجه گرفتم 

در جواب اون دوستی که میگفت پیدا نمیشه لینک خریدشو میزارم من خودم از داروبوم خریدم هم سریع آوردن هم روش تخفیف داشت

https://darooboom.com/مولتی-ویتامین-مخصوص-بانوان/187-قرص-ول-وومن-ویتابیوتیکس-اورجینال.html