2777
2789

سر ی سری مشکلات زیادی ک دلشتیم منو شوهرم اوایل کرونا و خیلی اوصاع مالیمون خوب نبود مجبور شدم طلای مامانم خدابیامرز ک تا لحطه اخر دستش بود انگشترهاشو بفروشم تا پول داشته باشیم...

بعد ک دیدم خانواده شوهرم خودشونو ب تداری زده بودن در صورتی ک ولی پول داشتن و تونستن کمک دخترشون کنن ولی جلوی من ادعای ندارها رو میکردن ک من مجبور شدم طلامو برا حفط ابرو طلای مادرمو بفروشم نمیبخشمشون و حلالشون نمیکنم البته این فقط ی بدیشونه  برا بدی هایی ک در حقم کردن باید طومار بنویسم...

فقط نمی دونم چکار کنم هر وقت یادم میاد کلی تو دلم از مادرم عذرخواهی میکنمک تنها یادگارشو مجبور شدم بفروشم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اینجور وقت ها میگم فکر کنیم اون طلاو ندارم از کجا پول تامین میکرد؟ 

اگه طلایی که برام ارزش معنوی داره نفروشم بالاخره از به حایی دیگه مجبور میشه جور کنه

تو رو خدا زود لغو کاربری نکنین از خواهر شوهر زن داداش عروس همسایه ی مادربزرگ خاله م سیمکارت گرفتم😭🤪

ب نظر من مامانت اصلا ناراحت نشده مهم ترین یادگار مامانت خاطرات و محبتشه ک توی دلته ...این احساساتت ب خاطر اینه ک خودت ب اون طلاها وابستگی عاطفی داشتی ، بهشون فکر نکن کاریه ک شده

ب این فک کن ک گاهی آدم از چیزایی ک بهشون وابسته اس به اختیار خودش دست بکشه چقد قوی و آزاده

ما را به کار جهان هرگز التفات نبود....! :-)
من اینجور وقت ها میگم فکر کنیم اون طلاو ندارم از کجا پول تامین میکرد؟  اگه طلایی که برام ار ...

دوست نداشتم ببینم شوهرم تو سختیه و فکر میکردم خانوادش ندارن بعد دیدم کلی کلی دارن خرج دختر و دامادشون میکنن ب ما میرسن ادعای ندارها رو میکنن

دوست نداشتم ببینم شوهرم تو سختیه و فکر میکردم خانوادش ندارن بعد دیدم کلی کلی دارن خرج دختر و دامادشو ...

مهم اینه ندادن منتشونم سرت نیست

بعضی تجربه ها انقد بزرگن که DNA ت رو تغییر میدن
چه اهمیتی داره..طلا سرمایه س خودم ده بار طلا فروختم

مال ما ک زنده ایم اره من همه طلاهای قبلمم فروختم برا خرید خونه ولی مال مامانم ن حس میکنم امانت دار خوبی نبودم

دوست نداشتم ببینم شوهرم تو سختیه و فکر میکردم خانوادش ندارن بعد دیدم کلی کلی دارن خرج دختر و دامادشو ...

خب تو خودت تصمیم گرفتی بفروشی مجبورت نکرده بودن

خونواده شوهرت حتی اگه مولتی میلیاردر باشن وطیفه ای نداشتن پول بدن( البته انسانی هست کمک کردن) ولی توقع از کسی نداشته باش

تو رو خدا زود لغو کاربری نکنین از خواهر شوهر زن داداش عروس همسایه ی مادربزرگ خاله م سیمکارت گرفتم😭🤪
مال ما ک زنده ایم اره من همه طلاهای قبلمم فروختم برا خرید خونه ولی مال مامانم ن حس میکنم امانت دار خ ...

نه عزیزم حست اشتباهه

مطمئن باش مامانت خوشحالی تورو ببینه کافیه براش... توهم براش خیرات بده تا دلت آروم بگیره

بعضی تجربه ها انقد بزرگن که DNA ت رو تغییر میدن

حیف مامانت بود که دیگه نیست

طلا ارزشی نداره.مطمئن باش مامانت اگه زنده بود همینکارو میکرد که خوشحال بشی

اگه همه راههارو رفتی و از شپش خلاص نشدی بیا تو پیج من یه محصولی دارم آب رو آتیش.قطره کیمیا دیگه معرف حضور خیلیا هست و ازش نتیجه گرفتن....آیدی پیجم در اینستاگرام :   yas_beauty.99
خب تو خودت تصمیم گرفتی بفروشی مجبورت نکرده بودن خونواده شوهرت حتی اگه مولتی میلیاردر باشن وطیفه ای ...

ولی فکر میکنم هر پدر و مادری وظیفه داره ب فرزندش کمک کنه من خودم الان مادرم و بچم پسره همونجور ک الان تو راه رفتنش کمکش میکنم بعدم باید تو زندگیش کمکش کنم... بعد اون ها ک کمک دخترشون میکنن باید کمک پسرشونم کنن تفاوت نذارن