2789
عنوان

گوشی جدید خریدم

327 بازدید | 10 پست

سلام بچه ها خوبین صبحتون بخیر.دیروز یه گوشی جدید خریدم از دیشب ساعت ۸ زدم به شارژ تا امروز ساعت ۶ کشیدم...بنظرتون باید بزارم بیشتر بمونه

تاپیک قبلی حذف کردم چون خوابم میومد اشتباه تایپی خیلی داشتم

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

چه خبره این همه شارژ😑😑اول کاری گند نزنی تو باطریش😂

😡وقتی مخاطبم تو نیستی ،تحت هیچ شرایطی ریپلای نکن که بخوای افکار پوسیده خودت رو به زور تو مغز من بچپونی،چون اینقدر لجباز هستم که تا ته دنیا باهات کل کل کنم،حتی اگر به قیمت حذف کاربری جفتمون تموم شه..پس وقتی جوابمو بده که فقط مخاطب حرفم تویی.تاماااااام😡

مبارکتون باشه 

اما این گوشی های که باطری لیتیومی دارن نیاز به شارژ شدن طولانی ندارن

این کار فقط به باطری آسیب می‌زنه سیستم گوشی ها طوری طراحی شده که بعد از صددرصد شارژ قطع می‌کنن بعد که یک درصد کم شد دوباره شروع به شارژ می‌کنن که میگن هیچوقت نذارید شارژ صد بشه چون به باطری فشار میاد همیشه سعی کنید شارژ گوشی رو بین ده تا نود درصد نگه دارید

یعنی الان خراب میشه من اینو زیاد رو  شارژ نگه داشتم؟

الان که خراب نمیشه اما اگه همیشه بیشتر از صددرصد بشه و تو شارژ نگه دارید همین قضیه صددرصد شدن و دوباره یه درصد کم بشه دوباره شارژ بشه تکرار میشه... کلا همون چرخه ۱۰ تا ۹۰ همیشه رعایت کنید