2777
2789
عنوان

بدنم خود ب خود کبود شده

| مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 29 پست
من رسما کچلم مشکل هورمونی دارم ۴ تا شوید مو رو سرم خدا کنه موهام نریزه وگرنه دیگه تحملشو ندارم 😭😭

امتولدین بیوتین بپانتین بایر آلمان بزن ۶ هفته....با قرص هرویت با محلول سریتا تی ۲ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وااای روت بخنننده 😂😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣 یاد حرفم به شوهرم افتادم. اونکه بما ن.... بود کلاغ... دری ...

اره اصطلاح مادربزرگمه

زین پس در این منطقه ضرب المثل و عبارات جذاب (عموما مورد استفاده در دعوا) نصب می‌گردد، در صورت به خاطرآوردن ضرب المثلی جدید، به صاحب اکانت اطلاع دهید. اسم کاربریم برگرفته از ضرب المثل زیبا و پر مفهومیه که میگه {اونی که به ما ن*یده بود کلاغ ک*ن دریده بود}  یه ضرب المثل دیگه هست که میگه {طرف دنبال گ*ز هوایی میگرده}، یعنی دنبال بهانه‌ست که کار خودشو پیش ببره   نگید اینا به چه درد من میخوره اینا تو تمام زندگیتون به کار میاد  در ضمن عبارت جذاب و جدیدی که شنیدم شغالِ کوهی هست، استفاده بفرمایید عزیزان 
عه ممکنه از پلاکت باشه؟

بله عزیزم

😡وقتی مخاطبم تو نیستی ،تحت هیچ شرایطی ریپلای نکن که بخوای افکار پوسیده خودت رو به زور تو مغز من بچپونی،چون اینقدر لجباز هستم که تا ته دنیا باهات کل کل کنم،حتی اگر به قیمت حذف کاربری جفتمون تموم شه..پس وقتی جوابمو بده که فقط مخاطب حرفم تویی.تاماااااام😡
من رسما کچلم مشکل هورمونی دارم ۴ تا شوید مو رو سرم خدا کنه موهام نریزه وگرنه دیگه تحملشو ندارم 😭😭

چرا تغدیه تو درست نمیکنی

اگ psos هستی 

که لبنایت بده برات

روغن های بازاریی برای مشکلات هرمونی یعنی فاجعه

قند مصنوعی هرمون مردونه رو بیشتر میکنه برای اونایی ک مشکل هرمونی دارن

با سالم تغذیه بخورن

عشق ها میمیرند...رنگ ها رنگ دگر میگیرند.و فقط خاطره هاست... ک چه شیرین و چه تلخ...دست ناخورده ب جا می مانند
امتولدین بیوتین بپانتین بایر آلمان بزن ۶ هفته....با قرص هرویت با محلول سریتا تی ۲ 

بعد اینکه خوب شدم میرم دکتر الان هیروییت میخورم و زینک بد نیست تاثیر انچنانی نداره

این متن عالیه...وقتی ناراحتی تصمیم نگیر وقتی دیر میشه عجله نکن  وقتی خیلی خوشحالی به کسی قول نده وقتی یکی دلتو شکست سر یکی دیگه تلافی نکن وقتی بغضت گرفته پیش هرکی گریه نکن شاید همون دشمنت باشه از ته دل خوشحال بشه وقتی با یکی قهر کردی پشت سرش حرف نزن شاید دوباره بخوای باهاش دوست بشی و آخرش اینکه اگر خودت دلت پاکه،فکر نکن همه مثل خودتن!
چرا تغدیه تو درست نمیکنی اگ psos هستی  که لبنایت بده برات روغن های بازاریی برای مشکلات هرمون ...

متاسفانه تغذیه درستی ندارم همش غذای چرب و تند شیرینی یعنی تغذیه ام سالم کنم ریزش موهان قطع میشه

این متن عالیه...وقتی ناراحتی تصمیم نگیر وقتی دیر میشه عجله نکن  وقتی خیلی خوشحالی به کسی قول نده وقتی یکی دلتو شکست سر یکی دیگه تلافی نکن وقتی بغضت گرفته پیش هرکی گریه نکن شاید همون دشمنت باشه از ته دل خوشحال بشه وقتی با یکی قهر کردی پشت سرش حرف نزن شاید دوباره بخوای باهاش دوست بشی و آخرش اینکه اگر خودت دلت پاکه،فکر نکن همه مثل خودتن!
متاسفانه تغذیه درستی ندارم همش غذای چرب و تند شیرینی یعنی تغذیه ام سالم کنم ریزش موهان قطع میشه

یسسسس 

مشکلات هررمونی 

خیلی بده 

باید روغن بازاریتو کم کنی بیشتر بخار پز اب پز یا از روغن زیتون و کنجد استفاده کنی گلم

شبا زود بخوابی

روزی ۱۴ تا بادام بخوری

قند مصنوعی رو کلا بذار کنار کلوچه ادامس.کیک‌پاستیل

مواد افزدونی چیپس پفک 

سوسیس کالباس پیتزا

اینا برات سم هستن

خودتو دوست داشته باش

تخم کتان بزن ب موهات 

اب پیاز با الورا

جودوسر پرک خبس کن ابشو بزن ب موهات

روغن درمانی رزماری.دمنوش دم اسب

با هر قند مصنوعی ک تو داری مصرف میکنی هرمونات وضعش بدتر میشه

عشق ها میمیرند...رنگ ها رنگ دگر میگیرند.و فقط خاطره هاست... ک چه شیرین و چه تلخ...دست ناخورده ب جا می مانند