2777
2789
عنوان

نوزاد من ز کجا ساعتو میفهمه😳😑

359 بازدید | 33 پست

نوزادم همیشه تا الان ک سه ماه و نیمشه ساعت یازده دوازده خواب عمیقش میبره تا ساعت شش هفت صبح اوایل ک کوچک تر بود تو شب یکی دوبارم بیدار میشد خودش تو شب برا شیر ولی الان ک بزرگتره سیر سیر میخوره میخوابه خودش بیدار شد دوباره سیر سیر میخوره

فقط موندم مثلا از کجا میفهمه کی ساعت یازده دوازده شبه چرا مثلا هشت یا نه یا ده نمیخوابه اون موقعم خوب شبه... حتما میذاره اخر شب بشه...واقعا هنگم...قبلش اگه خوابشم ببره هی از خواب میپره ولی یازده دوازده ک میحوابه قشنگ میخوابه...البته بزنم ب تخته گوش شیطون کر فعلا مدلش این بوده تا حالا...

ساعت طبیعی بدنه

یکی از سنت های الهی و یکی از مصادیق کیفرهای معنوی، کیفر «املاء و استدراج» است که در دنیا شامل حال مترفین و گناهکاران شده و به ظاهر برای آنان نعمت تلقی می شود، اما در باطن و حقیقت، نوعی عذاب است. امام علی (ع) می فرماید: «کمْ مِنْ مُسْتَدْرَجٍ بِالْإِحْسَانِ إِلَیهِ، وَ مَغْرُورٍ بِالسَّتْرِ عَلَیهِ، وَ مَفْتُونٍ بِحُسْنِ الْقَوْلِ فِیهِ؛ وَ مَا ابْتَلَى اللَّهُ سُبْحَانَهُ أَحَداً بِمِثْلِ الْإِمْلَاءِ لَهُ»؛ چه بسیارند کسانى که به‌وسیله احسان الهى به آن‌ها، غافلگیر مى‌شوند و به سبب پرده‌پوشى خدا بر آن‌ها مغرور مى‌گردند و براثر تعریف و تمجید از آنان فریب مى‌خورند؛ و خداوند هیچ‌کس را به چیزى مانند مهلت دادن (و ادامه نعمت‌ها و ترک عقوبت) نیازموده است .

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ماشالله جیگرو من عاشق بچه هام جا من یکی محکم لپشو ببوس و یه صلوات بفرست منم‌مامان بشم‌اسمم فاطمه

لطفان برای مامان شدنم صلوات بفرستید 🙏🙏الهی به ارزوهای قشنگتون برسید .خیلی خیلی محتاج دعا های از ته دلتون هستم 
شما عادتش دادین یا خودش اینکارو میکنه؟

از روز اول همی بوده فقط چیزی ک بود تا دو سه روز اول هر کاریش کردیم چششو باز نمیکرد یک هفته طول کشید تا چششو کامل باز کرد

نوزاد منم سه ماه و نیمشه همیشه ۱۲ و نیم میخوابه ۹ پا میشه فقط امروز چون تب داره مریضه هی بیدار میشه😔

تیکر یکسالگی دخترکوچولوم💜💜دخترم روشنی نور دوچشمان منی بهترین هدیه از جانب یزدان منی نمیرود از سرم نگاه زیبای تو تو بهترین هدیه ی دنیای منی فرنیای من پرنسس قشنگم مامان عاشقته ❤❤خدایا مرسی که یه پسر کوچولو ناز بهم هدیه داد ۱۴۰۱/۱/۱۱ پسر کوچولو من از قلبم متولد شد💙خدا جونم قول میدم از امانتی هات به خوبی مراقبت کنم. خانمای عزیزی که امضامو میخونین میشه یه صلوات برا سلامتی دخترم و پسرم دوتا خواهرام و شادی روح مامانم بفرستین 
شنیدم نوزاد هر دو ساعت باید بیدار بشه شیر بخوره با دکترش مشورت کنید

نوزاد زیر یک ماه نه سه ماهه

تیکر یکسالگی دخترکوچولوم💜💜دخترم روشنی نور دوچشمان منی بهترین هدیه از جانب یزدان منی نمیرود از سرم نگاه زیبای تو تو بهترین هدیه ی دنیای منی فرنیای من پرنسس قشنگم مامان عاشقته ❤❤خدایا مرسی که یه پسر کوچولو ناز بهم هدیه داد ۱۴۰۱/۱/۱۱ پسر کوچولو من از قلبم متولد شد💙خدا جونم قول میدم از امانتی هات به خوبی مراقبت کنم. خانمای عزیزی که امضامو میخونین میشه یه صلوات برا سلامتی دخترم و پسرم دوتا خواهرام و شادی روح مامانم بفرستین 

ددختر منم روزا خوابش سبک بود ولی دیگه ۸ شب میخوابید قشنگ تا ۸ صبح . مابینش دو سه ساعت یک بار ی گریه ریز نیکرد شیر مبخورد باز میخوابید . خودمم تو بارداریم شبا زود میخوابیدم انگار عادت کرده بود

در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.
2790
2778
2791
2779
2792