2777
2789
نمیشد باهاشون برم مجبور بودم، کسی ام نیس پیشم بمونه شبا

به چیزای بدفکر نکن یه چیزی برات تعریف کنم شاخ دربیاری چند سال پیش من مجرد بودم از سرکار اومدم تاریک بود ساعت ۷و ۸شب بود بعد هیچکس ونه نبود منم انقدر خسته و داغون بودم کلید انداختم رفتم تو بعد درو با دستم از پشت هل دادم بسته شه بعد با همون لباسام رفتم رو تختم خوابیدم بعد چند ساعت پریدم منگ بودم بلندشدم لباسام و دربیارم رفتم پذیرایی و روشن کردم که همه حا روشن شه دیدم در خونه بسته نشده بوده نمیدونستم کسی باز کرده یا من نبستم ولی باورت نمیشه انقدر خسته بودم بستم باز خوابیدم صبح پاشدم یادم افتاد نمیدونستم سکته کنم یا بخندم 

به چیزای بدفکر نکن یه چیزی برات تعریف کنم شاخ دربیاری چند سال پیش من مجرد بودم از سرکار اومدم تاریک ...

اره هرچی آدم میکشه از فکر و خیاله ، منم خوابم سبکه الانم ک ترسیدم با کوچیکترین صدا از جا میپرم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره هرچی آدم میکشه از فکر و خیاله ، منم خوابم سبکه الانم ک ترسیدم با کوچیکترین صدا از جا میپرم

نترس شجاع باش و قوی فکر کن دانشجوی شهرستانی یا محبوری خارج از کشور زندگی کنی دختر محکمی باش به ترسات غلبه کن درارو قفل کن بعد برو اگر گلاب داری یه چند قطره بریز تو آب نفس عمیق بکش یه نگ ملایمم گوش کن راحت بخواب