2777
2789
عنوان

رل قبلم

295 بازدید | 11 پست

عاشقانه دوسش داشتم؛در حقم چه بدی ها که نکرد؛

۳ سال از زندگیمو گذاشتم به پاش؛ فحاشی میکرد؛؛؛ الان حدود ۱ ساله ک جداشدیم؛ باباش ۱۰ روز پیش فوت کرد بعد الان بهم پیام داده که تروخدا بزار ببینمت؛؛؛ منم اولش گفتم باشه و بعدش گفتم نه ؛ به حرمت اون شبایی که گریه میکردم نه

بنظرتون خوب گفتم؟

مثل مرواریدی که نیلوفر نداشت ؛حال من بدبود هیچکس باور نداشت....🥺  من اگه بمیرمم‌مامان‌وبابام تا مدت‌ها میشینن سرقبرم؛ که مباداباقبربغلی که پسره بریزم رو هم 🙄یامطمئن باشن تاقبل ۸ توقبرم میرم😏

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بهترین جوابو دادی بهش

خیلی خواهش کرد که برم 😔😔😔

گف تروخدا؛اینم می‌دونم که رابطمون دیگه اوکی نمیشه چون می‌خوان از این شهر برن براهمیشه؛گف حالش خرابه ؛گف تروخدا بیا آرومم کن منم گفتم خدارحمتش کنه منم خیلی شبا تنها بودم و گریه میکردم وکسی نبود

مثل مرواریدی که نیلوفر نداشت ؛حال من بدبود هیچکس باور نداشت....🥺  من اگه بمیرمم‌مامان‌وبابام تا مدت‌ها میشینن سرقبرم؛ که مباداباقبربغلی که پسره بریزم رو هم 🙄یامطمئن باشن تاقبل ۸ توقبرم میرم😏
خوب کردی برنگرد الان حالش بده میخوادتت حالش که خوب بشه بازم میره

اصلن نمی‌خواد که رابطمون اوکی بشه

فقط میگه کنارم باش