h_h____k مدیر استارتر عضویت: 1399/08/21 تعداد پست: 184 عنوان واکسن کزاز 192 بازدید | 5 پست من دوسال پیش واکسن کزاز زدم،هفته ی پیش زمین خوردم زانوم زخم شد ،امشب گرگرفتگی دارم و سردرد ،واکسن زدم کزاز نمیگیرم دیگه ؟ خیلی نگرانم😥 1400/11/12 | 01:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
m_v92 عضویت: 1400/10/09 تعداد پست: 3388 واکسن کزاز رو هر ۱۰ سال میزنن تو که ۲ سال پیش روی نگران نباش.مامانم پاش میخ زنگ زده رفت چیزی نشد شما هم چیزیتون نمیشه نگران نباشید هان مشو نومید چون واقف نه ای از سر غیب باشد اندر پرده بازی های پنهان غم مخور
h_h____k مدیر استارتر عضویت: 1399/08/21 تعداد پست: 184 واکسن کزاز رو هر ۱۰ سال میزنن تو که ۲ سال پیش روی نگران نباش. مامانم پاش میخ زنگ زده رفت چیز ... من سر هر چیزی خیلی استرس میگیرم واسه همونه آخه سه تا از علائمی هم که تو گوگل نوشته بود داشتم واسه همین نگرانم خیلی😢
m_v92 عضویت: 1400/10/09 تعداد پست: 3388 من سر هر چیزی خیلی استرس میگیرم واسه همونه آخه سه تا از علائمی هم که تو گوگل نوشته بود داشتم وا ... تو گوگل خیلی چیزا نوشته همه چیز که برای یه نفر صدق نمیکنه.مادرم هر وقت تیغ دستش بده تب میکنه این دلیل نمیشه.نگرانی خودش خوب نیست.اگه بتونی شربت آبلیمو و عسل بخوری خیلی خوبه سیستم دفاع بدن رو قوی میکنه هان مشو نومید چون واقف نه ای از سر غیب باشد اندر پرده بازی های پنهان غم مخور