2777
2789
عنوان

نا باروری من🥺

238 بازدید | 21 پست

خانوما من همه سونو و آزمایشای هوررمونی رو انجام دادم و حتی عکس رنگی مشکلی نیست، هرماهم فولی ۱۸،۲۰ دارم 

همسرمم آزمایش داد اوکیه 

استرسمم با نزدیک شدن بخدا دارم کنترل میکنم، دلیل باردار نشدنم😔۳۲ سالمه و اینکه ۱۱ ماهه اقدامیم

روز اول سیکل تمام منتظران این گونه است. سعی برای دور بودن از چشم تمام دنیا اولین اقدامشان است تا کسی نپرسد: این ماه هم نشد؟

شاید خنده دار باشه 

ولی یه فیلمی دیدم راحب جا انداختن ناف 

تلویزیون آورده بودن مرده رو 

میگفت یه خانوم و اقایی سالها بچه دار نمیشدن 

نافش افتاده بود 

جا انداختم بچه دار شدن 

مشکل گوارشی نداری؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید خنده دار باشه  ولی یه فیلمی دیدم راحب جا انداختن ناف  تلویزیون آورده بودن مرده رو&n ...

نه مشکل گوارش ندارم 

کجا نافو میندازن؟😂

روز اول سیکل تمام منتظران این گونه است. سعی برای دور بودن از چشم تمام دنیا اولین اقدامشان است تا کسی نپرسد: این ماه هم نشد؟
طب سنتی برو،من قبل اقدام به بارداری یه مدت زیر نظر یکی از شاگردهای استاد خیراندیش بودم،همون ماه اول ...

کجا هست؟ اینترنتیه؟

غصه نخور بیخیال باش منم بدون مشکل بعداز ۱۷ سال باردار شدم ولی متاسفانه سقط شد

انشاالله اینسری خدا بهت دوقلو میدع

پیاده روی زیاد کن همسرت تقویت کن اقدام داشته باش بی خیال باش ۱۰۰٪ باردار میشی عزیزم 

هروز پیاده روی هم میرم

منم یک سال بیشتره ۳۰ سالمه همه چی هم خوبه نمیدونم چرا نمیشه 

چه داروهایی استفاده کردی این مدت؟