2789
عنوان

زردی نوزاد

67 بازدید | 8 پست

نوزاد ۱۵ روزم الان پنج روزه فهمیدم زردی داره پنج روزه زیر نظر دکتر قطره بیلی ناستر هر ۸ ساعت ۷ قطره میدم زردیش رو ۶.۸ بود فعلا تو این پنج روز ازمایش نگرفتم ازش بنظرتون قطره رو ادامه بدم خیلی دلدرد شده شبا نمیتونه بخابه مدام بیقراری میکنه و ناله چیکار کنم 😔

خدایا هزار بار شکرت که دخترمو سالم بهم دادی ازت ممنونم میدونم هر چقدر شکرت کنم کمه باوجود سه تا سقط بمن یه فرشته ناز دادی خدایا شکرت شکرت شکرت 🤲💫😍

سبزی پرپیم برو تو بازار ببین اگ هست بخر مثل سبزی خورشتی خورد کن کامل لح بشن بعد یه نور افکنی برو کرایه کنه مال نوزاد هست اونو یه روز کرایه کن پرپیم بزن ب کل بدن بچت چشاش با چشم بند ببند ک نور چشاشو اذیت نکنه بزار نیم ساعت داخل نورافکن باشه زردیش کلا ازبین میره دخترخودم هم ۷درجه زردی داشت مادرشوهرم یه بار واسش انجام داد رفتیم ازمایش دادیم کلا زردیش ازبین رفت

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

۲قطره اب اناربچکون روزبونش سریع خوب میشه

امتحان شده

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔

میگن زیر مهتابی خوبه باشه 

انار بخور اگ هنوز هست خیلی خوبه براش بریزه توی سینت

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

از عطاری شیر خشت و ترنجبین بخر از هرکدوم یکم بریز. تو اب جوش داغ 

خنک ک شد هر دو ساعت یبار یه قاشق چایی خوری بده ب نی نی 

خیلی عالیه امتحان شده هستش

زردی رو میزنه ب ادرار نوزاد مای بیبی بچه رنگش میشه مثل زرد چوبه

در ساحل ماسه ای با خدا قدم میزدم به پشت سرم نگاه کردم جاهایی که از خوشی ها حرف زده بودیم جای دو رد پا بود،و جاهایی که از سختی ها حرف زده بودیم جای یک رد پا بود.به خدا گفتم تو سختی ها کنارم نبودی؟..گفت آن رد پایی که میبینی من هستم ، تورا در سختی ها به دوش میکشیدم..❤️مهربان خدای من❤️

عزیزم زردی بچه من ۱۶بود 

زیر ده نگران کننده نیست من همین قطره را دادم وتوخونه دستگاه کرایه کردم یک هفته 

خودتون خنکی یخورید مثل عرق کاسنس ولیموشیرین 

مدام شیر بدید بچتون من دفعه دوم بچم زردیش ۱۳شد ولی دیگه بعدش نبردم دکتر تا ۴۰روز همینطور بود بعدش خداراشکر خوب شد 

بچه من شبا نمیخوابید جوری که من درشبانه روز ۲ساعت میخوابیدم باورتون میشه ده روز بعد واکسن دوماهگی بچم اروم شد وشب خوابید نگران نباشید

میشه برای سلامتی نی نی مون یه صلوات بفرستید

میترسم اینو بگم برات ولی ماها انجام میدیم ( اینوو زنا قدیم انجام میدادن ) 

خاکشیر تمیز کن قشنگ  ی قاشق مربا خوری بردار با کره ، بریز روی کره ، کره هم له له کن بزار دهن بچه ت ،   هرچی توی معدش باشه میاد بیرون دستشوییش  رنگی اینا میشع

( منظورم با قاشق مربا خوری بزار دهن کوچلوت 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
عزیزم زردی بچه من ۱۶بود  زیر ده نگران کننده نیست من همین قطره را دادم وتوخونه دستگاه کرایه کرد ...

عزیزم قطره رو چند روز استفاده کردی

خدایا هزار بار شکرت که دخترمو سالم بهم دادی ازت ممنونم میدونم هر چقدر شکرت کنم کمه باوجود سه تا سقط بمن یه فرشته ناز دادی خدایا شکرت شکرت شکرت 🤲💫😍