2777
2789
عنوان

در چند قدمی مرگ

| مشاهده متن کامل بحث + 20930 بازدید | 536 پست
عسل بانو من این وسط یه چیزی رو متوجه نشدم.اینجوری که تو تاپیکای قبلی خوندم همسرت عاشقت بود و هواتو د ...

یجا گفت خواهرش زیر سزش نشسته

هر زمانی فالی گرفتم غم مخور آمد ولی، این امید واهی حافظ مرا بیچاره کرد!

عزیزم یکبار دیگه عکستو میزاری 

باباش نمیزاره عکس دخملشو جایی بزارم 😑🥺                          بزارم مشخصاتشو بگم به دلم نمونه حداقل🥺😜🤭                   دخملیم چشاش درشت و خوشمل مشکی تیله ای مثل مامانش داره😍😅 مژه هاشو که نگم عجیب دل میبره 🥰 پوست سفید برفی 🤍♥ لباش خوداااا نگم غنچه ای و قرمز قرمز 😍💋 صورت گرد و توپولی دلم میخواد گاز بگیرم ولی دخمل لوس باباش گریه میکنه😑🥺                                                                           عشقولیم زود بزرگ شو که کلییییی باهم کار نکرده داریم کلی خرید داریم باهم کلی باید باهم شهربازی بریم و دیوونه بازی دربیاریم 😅 🥰 دوست دارم ولی نه بیشتر از باباییت یادت باسه هاااا😅

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

میشه خواهش کنم نفریی یه صلوات بفرستید برای حاجت روا شدنم😭🙏

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭

عزیز جان تاپیکت ناراحت نمیکنه 

منکه منتظرم بیای بگی چی شد آخرش

بچتم ننداز اینکه اینهمه اقدام به خودکشی کردی حتما یه رسالتی روی زمین داری که نمیدونی میدونم خیلی سخته برات ولی بچت رو نگه دار با همه ی سختیاش با خدا معامله کن 

اگر خودت رو بخاطر برادرت مقصر میدونی با نگهداشتن بچه ات جبران کن اونو بزرگ کن به نحو احسنت تربیتش کن عوض اهواز

پناه ببر به امام رضا که شفات دست اونه انشاالله که به آرامش برسی 

اگه گیر این مرد نمی افتادی مریضیت انقد پیشرفت نمیکرد 

خیلی جوونی خیلی فرستا داری از این مرد مریض جدا شو ولی بچه ات رو نگهدار

همسرم اصلا بیمارستان نیومد باهام پسرم زنگ زده بود گریه میکرد میگفت بابا میگه مامان آدم خوبی نیست بذ ...

چه اهمیتی داره از این مردای خانواده ذلیل و بی روح کم نیستن شما هم اولین نفری نیستی که با یک سیب زمینی زندگی میکنی اهمیت برات نداشته باشه خودت برای خودت ارزش قائل باش خودت خودتو دوست داشته باش بچه هاتم بزرگ میشن و می‌فهمن اشکال از کیه 

دوستان راجبه بیماری دوقطبی یا بایپلار خواستم کمی توضیح بدم. اقدام به خودکشی تو این بیماری خیلی خیلی زیاده.میتونید فیلم برادرم خسرو با بازیه شهاب حسینی رو ببینید که تا حدودی آشنا بشید با این بیماری.این واسه کسایی که فک کردن استارتر الکی میگه

باران رحمت خدا همیشه میبارد....تقصیر ماست که کاسه هایمان را برعکس گرفته ایم

و اما عسل بانوی عزیزم. منم مثل شما بیماری دوقطبی دارم حالا شاید شدتش و نوعش فرق کنه. ولی به عنوان همدرد میگم اولا کاش باردار نمیشدی چون این بیماری زمینه ژنتیکی شدید داره. من از مادرم گرفتم.البته دوتا خواهره دیگم سالمن. دوما حتما زیره نظره دکتر خوب مرتب پیگیر و تحت درمان باش. چون مسوولی نسبت ب بچه هات. منم دقیقا تو بارداری اقدام به خودکشی کردم که عوارضشم هنوز هست متاسفانه.‌و درکت میکنم

باران رحمت خدا همیشه میبارد....تقصیر ماست که کاسه هایمان را برعکس گرفته ایم

استارتر قضیه ی برادرت رو که گفتی،منم همین قضیه با خواهرم برام پیش اومده بود،بااین تفاوت که خواهرم اولین بارش بود و قبلا هیچ اقدامی نداشت،،،ولی حالا دیگه برای همیشه رفت

@نی_نی_یار_پنج  

ازتون خواهش میکنم آخرین بازدید اسی رو بگید😭🙏

➖⃟♥️••‌I sᴇᴇ ᴀ ʟᴏᴛ ᴏғ ʜᴜᴍᴀɴs﹐ ʙᴜᴛ ɴᴏɴᴇ ᴏғ ʜᴜᴍᴀɴɪᴛʏ...﹗ پ. ن: عزیزان دل، رها هستم رهاااا. مهشید اسم صاحب اصلی اکانته. اکانت دست دو دوسته.