2777
2789
عنوان

در چند قدمی مرگ

| مشاهده متن کامل بحث + 20933 بازدید | 536 پست
یچیزی ازمن گوش کن‌ هرکی بخواد خودشو بکشه هیچوقت جار نمیزنه که دنباله توجه بگرده. اون دیگه نه توجه می ...

بروبابا توحرفم نزنی کسی نمیگه لاااالییی چندوقت پیش یه کاربر تاپیک زده بود اونایی که عضو سایت بودن و مردن چندتاشون تاپیک خودکشی زده بودن و دیگه هیچ وقت برنگشته بودن امثالی مثل توعه که دنیا رو به گند کشیده بروتاپیک های اسی روبخون متوجه میشی هیچ وقت قضاوت نکن کارما وجود داره تاخودتم یه روز گرفتارنشی😉اوکککککی ؟

بروبابا توحرفم نزنی کسی نمیگه لاااالییی چندوقت پیش یه کاربر تاپیک زده بود اونایی که عضو سایت بودن و ...

احمق اونقد ساده ایی که نمیفهمی اینجا تاپیکو نمیشه راحت حذف کرد. خب میخوان برن کاربری جدید بزنن به این اکانت سرنمیزنن. یه ادم چقد میتونه احمق باشه ک هرکی هرچی میگه باور کنه‌ 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

راستی عزیزم من از سال ۹۷ بیمارم کاربری قبلیم هم مال چندسال پیش بود خودم تعلیق کردمش از همون موقع ب ...

عزیزم انشاالله که کامل خوب شی

بچه هات همینطوری هم دارن اذیت میشن خواهشا دیگه این کارو نکن نزار بچه هات با این ترس بزرگ بشن که نکنه مامانمون دوباره این کارو کنه

احمق اونقد ساده ایی که نمیفهمی اینجا تاپیکو نمیشه راحت حذف کرد. خب میخوان برن کاربری جدید بزنن به ای ...

یه زمانی برادرم مسخره میکردم

اون از من ۱۲ سال بزرگتر بود

هیچوقت باور نمیکردم بیمار باشه

فکر میکردم فیلمشه

یه روزه گرم تابستون اومد تو اتاق بهم گفت آبجی بیا بریم بیرون

گفتم برو بابا روانی

توهم دلت خوشه دیوونه

بعد اشکش سرازیر شد

گفت من دیگه برای همیشه میرم

انگار امروز همه یجوری شدن

منم گفتم تو صدبار قرص خوردی نمردی هیچی نمیشی صدتا جون داری

برادرم رفت

۵ دقیقه بعد ای وحشتناک افتادنش از ساختمون اومد

از ۷ طبقه خودشو انداخت

ببین من الان که انقد مریضم شاید کار خداست

من هیچ کدوم ازین قضاوت ها و حرف ها دلمو نمیشکونه چون خودم دل کسی رو شکوندم که اگر نرم تر باهاش حرف میزدمشاید الان زنده بود

لعنت به من لعنت به من و هزاران بار لعنت به من

شکر حق را کان دعا مردود شد.....من ضرر پنداشتم آن سود شد.....بس دعاها کان زیان است و هلاک...وز کرم می نشنود یزدان پاک(مولانا)

قرص اعصاب خوردن برادرم مسخره میکردم

سیگار کشیدن  اونو مسخره میکردم

تنهاییش رو

غصشو

همه چیزو مسخره کردم

الان قرص اعصاب میخورم

همه مسخره میکنن منو

همیشه تنهام

مثل اون صدبار قرص خوردم بمیرم نمردم

اما میدونم یه روزی منم مثل اون میمیرم همونجوری که باعث مرگش شدم

شکر حق را کان دعا مردود شد.....من ضرر پنداشتم آن سود شد.....بس دعاها کان زیان است و هلاک...وز کرم می نشنود یزدان پاک(مولانا)

واقعا منکه هنگ کردم از داستان زندگیت

چی میتونم بگم وقتی خودت بالینی خوندی

فقط اینو بگم برات مهم نباشه دیگران دوستت دارن یانه تاییدت میکنن یا نه تو فقط تایید خدا رو بخواه برو سمت خودش 

برادرتم اینطوری خوشحالتره

قرص اعصاب خوردن برادرم مسخره میکردم سیگار کشیدن  اونو مسخره میکردم تنهاییش رو غصشو همه چیزو ...

به نظر من شوهر شما خیلی دوستتون داره که با این شرایطی که دارین و با اینکه خودتون خواستین طلاق بگیرین اما طلاقتون نداده و خواسته باهاتون زندگی کنه خیلی از مردها هستن که توی همین نی نی سایت هم میخونید زن خوب و خوشگل و بدون مشکل دارن میرن با هزارتا زن دیگه خیانت میکنن و زن خودشون رو طلاق میدن اگر شوهر شما حاضر نیست طلاقتون بده پس دوستتون داره شاید اون لحظه عصبی بوده یا از چیزی ناراحت بوده یا خسته شده بوده اون حرفا رو به خواهرش زده وگرنه ته قلبش یه چیز دیگه هست و حرفای دلش نبوده پسرتون هم بچه هست کوچیکه حالیش نمیشه تحت تاثیر حرفای عمه اش یه چی گفته به دل نگیرین وقتایی که حالتون خوبه باهاش حرف بزنین و راجع به بیماریتون بهش توضیح بدین بهش بگین همیشه دوستش داری همیشه عاشقش هستین وقتی بزرگ بشه همه چیزو میفهمه نگران نباشین 

سعی کنین قرصاتون رو به موقع بخورین و دکترتون رو به موقع برین تا یه زندگی خوب و خوشبخت داشته باشین عزیزم

مگه طلاق میده؟ من حاضرم تنهای تنها زندگی کنم من شغل ام داشتم بعد از بارداریم دیگه نرفتم هروقت ار ...

عزیز دلم من باردارم از دیشب تو تاپیکتم،،خودکشی گناه نابخشودنی همه الان به نوعی با بیماری دست و پنجه نرم میکنن شما خیلی به خودت سخت میگیری،،شوهرتون بی عقلی کرده و خواهرش ذاتش خراب شما و بچه هات نباید تاوان بدین،خواهرش رو بسپار به بالا سری جوابش و میده و اینکه از امروز کمتر فکرای الکی بکن خودت و روحیه دار نشون بده خودت و جمع کن فقط بخاطر بچه هات،،پسرت هم بچه است آدم هییییییچ وقت مادرش و با کسی عوض نمیکنه حتی اگه مادرش بدترین باشه،شاید بخاطر بیحالی تون پسرت این طور ابراز ناراحتی میکنه،باهاشون بازی کن، مطمئن باش بعد از شما وضعیت بچه هات وحشتناک میشه دلسوز ندارن زیر دست هر کسی میفتن و هیچوقت نمیبخشنت،،قوی باش و پر انرژی و نزار هیچکس بهت اهانت کنه وقتی خودت برای خودت ارزش قائل باشی این حس و به دیگرانم القا میکنی،،تو بهترین زنی و بهترین مادر و همسرت و بچه هات بهت افتخار میکنن،،همسرت هم عاشقته وگرنه طلاقت میداد

به طور اتفاقی با اینجا آشنا شدم و اوایل سال 97خواننده بودم.تیر 97عضو شدم و لغو زدم و همچنان خواننده بودم.دی 97عضو بودم تا شهرویور 99که نمیدونم چرا ترکیدم و الان در خدمتتونم.خانم آقامون هستم.اگر تاپیک زدم دلداریم بدین و هی مخالفت نکنین آفرین.و در آخر عاشق دخترمم و ی دنیا امیدواری و حال خوب.
یه زمانی برادرم مسخره میکردم اون از من ۱۲ سال بزرگتر بود هیچوقت باور نمیکردم بیمار باشه فکر میکرد ...

الان چون اون مرده توام باید بمیری؟ هرکسی یجوری میمیره تو اجلش شدی که بمیره چون خدا مقرر کرده بود اون روز روز اخر زندگیش باشه. اگر خدا نمیخواست بمیره تو از طبقه ۷۰ هم پرتش میکردی پایین یجوری زنده میموند‌ خیالت راحت. پس خودتو مقصر ندون. بشین زندگیتو بکن. به پدرو مادرت فک کن که اونا چی میخواد سرشون بیاد به بچت فک کن. افرادی که خودکشی میکنن روحشونم در آرامش نیس چون اگه کسی از غمی که اونا بهشون وارد میکنن دق کنه و بمیره بازهم روحشون نظاره گر هست و زجر میکشه.پس بجای پاک کردن صورت مسئله بشین حلش کن و خودتو ب چالش زندگی بکش. مردن رو همه بلدن

یه زمانی برادرم مسخره میکردم اون از من ۱۲ سال بزرگتر بود هیچوقت باور نمیکردم بیمار باشه فکر میکرد ...

عزیزم اونم انتخاب برادرت بوده و الان نیست خدا رحمتش کنه بچسب به زندگی و بچه هات تو هییییچ گناهی نداشتی

به طور اتفاقی با اینجا آشنا شدم و اوایل سال 97خواننده بودم.تیر 97عضو شدم و لغو زدم و همچنان خواننده بودم.دی 97عضو بودم تا شهرویور 99که نمیدونم چرا ترکیدم و الان در خدمتتونم.خانم آقامون هستم.اگر تاپیک زدم دلداریم بدین و هی مخالفت نکنین آفرین.و در آخر عاشق دخترمم و ی دنیا امیدواری و حال خوب.

مامور اومده

میگه اگر از شوهرت شکایت داری اعمال میکنیم

چکار کنم

یاد حرفا و رفتارهای پسرم افتادم اشکم بند نمیاد اما من آرزومه برم و همشون برای همیشه در آرامش باشن ...

حالا چرا میخوای صورت مساله رو پاک کنی؟؟؟؟؟

اگر به رفن باشه خدا کارشو بلده و راحت میبره آدم رو.

برای رفتن همیشه فرصت هست.

بیا بجای اینکه به رفتن فکر کنی اگر دلت برا بچه هات میسوزه یه تصمیم جدی بگیر که خوب بشی. یه جا بنویس بزرگ و جلو چشمت که باید به خاطر خوشحالی بچه هام خوب بشم. 

بعد با توکل بر خدا شروع کن. هروقت حالت بد بود برو اونو بخون. باید از ته دل بخ ای که خوب بشی بعد هرکاری لازمه انجام بده. برو دکتر طب سنتی خوب اونا برای مریضیایی که این دکترا راهی ندارن راه حل میدن. 

حرز امام جواد هم از یه جا بگیر به نیتی سلامتیت همراهت باشه.