2777
2789
عنوان

در چند قدمی مرگ

| مشاهده متن کامل بحث + 20930 بازدید | 536 پست
دخترم زنگ زد ۱۱۵ بهش گفتم گرسه میگرد

ببین بلند میشی بالا بیاری یا بخدا هرجا باشی پیدات کنم ؟؟؟؟

با عشق به bts زندم ؛ با عشق به bts زنده میمونم ؛ با عشق به bts زنده خواهم ماند ، با افتخار army هستم ! با احترام به همه هیترا ولی میپیچونمشون لای پیپرا💜💜💜
گفتی پسر داری که

ی دخترم داره

بی عشق سر مکن که دلت پیر می شود❤ᥬ🥰᭄ ᥬ😍᭄ ‏ﷺ،،💖ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ 💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺ 💖ﷺﷺ 💖ﷺ 💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باور نکنین خانوما  خودتونو نتراحت نکنید از کجا میدونید راست میگه  اخه کسب که قرص خورده ...

هیچوقت این حرف رو نزن وقتی مطمئن نیستی

چند وقت پیش یکی تاپیک زد،چند تا لینک گذاشت از تاپیک افرادی که همینجا گفته بودن قرص خوردن،و بعدش هیچوقت آنلاین نشده بودن،با اینکه چند سال میگذشت از تاپیک آخرشون

😡وقتی مخاطبم تو نیستی ،تحت هیچ شرایطی ریپلای نکن که بخوای افکار پوسیده خودت رو به زور تو مغز من بچپونی،چون اینقدر لجباز هستم که تا ته دنیا باهات کل کل کنم،حتی اگر به قیمت حذف کاربری جفتمون تموم شه..پس وقتی جوابمو بده که فقط مخاطب حرفم تویی.تاماااااام😡

استارتر

فکر نکن راحت می‌خوابی

به بدترین شکل ممکن جون میدی

پوستت شدید میسوزه

چشمات انگار از کاسه در میاد

بدنت میلرزه

عرق میکنی ولی داری از درون یخ میزنی

انگار یه وزنه ۱۰ تنی گذاشتن رو سینت..

بدتر از همه،عذاب بعدشه

با مرگت راه برگشت و بخشش وجود نداره

دوست عزیزی که وقتی تو بحث با من کم میاری میری سراغ چک کردن تاپیک هام و سنم....                                        ‌   با این رفتارت در چشمم احمقی بیش نیستی!پس یا ریپلای نکن،یا وقتی ریپلای میکنی فقط و فقط راجع به اون موضوع صحبت کن.چون تاپیک های من به تو مربوط نیست 😚😄    دوست گرامی!  خداروشکر ‌من نام کاربری ها یادم نمیمونه .اگر تو یه تاپیک باهات بحث کردم،بدون دشمنت نیستم.ما دوتا آدمیم با دوتا تفکر جدا از هم! طبیعیه که عین هم فکر نکنیم.  و اون تفکر تا توهین به اعتقادات و باور کسی نباشه،محترمه😇پس اگر بعد از بحث با من،دیدی تو یه تاپیک دیگه باهات گرم گرفتم،تعجب نکن.چون نمیشناسمت و فقط یا باهات موافقم یا مخالف😆اگر جوابی از سوی من دریافت نکردین بدونین قطع امید کردم ازتون🥱🙏قابل توجه برخی دوستان گله مند : لینک پیام ناشناس مثل اینه که یه دسته شمشیر بذارید جلو یه عده ،پشتتون رو بکنید بهشون و توقع داشته باشید براتون باهاش میوه پوست بگیرن!

اسی دوست دارم اون تاپیکی رو ببینم‌ازت که بگی ممنونم ازتون و الان سلامتم و پیش بچه هامم فقط همین 

با عشق به bts زندم ؛ با عشق به bts زنده میمونم ؛ با عشق به bts زنده خواهم ماند ، با افتخار army هستم ! با احترام به همه هیترا ولی میپیچونمشون لای پیپرا💜💜💜
دوتت بچهدارم

فقط یه چیز بچه هات بدون خودت داغون میشن بی پناه میدونی چقدر سخته یه دختر مادر نداشته باشه خواهش میکنم برو بالا بیار وزنگ بزن کسی کمکت کنه 

تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم ⁦👩‍❤️‍💋‍👨⁩ امروز ۱۱ اسفند ۱۴۰۳هست تو دلم یه عالمه غم غصه فکر خیال هست ولی امروز بیخیال غصه هام میشم آرزوهامو میسپارم به خدا که دیر داده ولی بهترینشو  داده خدایا  ۱۷سال گذشت لطفا به من یه خونه بده که همیشه رویاشو داشتم آرامش بده خدایا حالمو خوب کن ..خدای خوبم خودم و آرزوهایم را به تو میسپارم امروز۱۴۰۳/۱۲/۱۱ ❤️❤️خیلی زود میام اینجا و ثبت میکنم که به آرزوم رسیدم 😍😍😍 

گفتی پسر داری که

یه پسر داره،یه دختر

😡وقتی مخاطبم تو نیستی ،تحت هیچ شرایطی ریپلای نکن که بخوای افکار پوسیده خودت رو به زور تو مغز من بچپونی،چون اینقدر لجباز هستم که تا ته دنیا باهات کل کل کنم،حتی اگر به قیمت حذف کاربری جفتمون تموم شه..پس وقتی جوابمو بده که فقط مخاطب حرفم تویی.تاماااااام😡
دوتت بچهدارم

کدوم شهری 

تورو خدا حالت خوب شد بی خبرمون نزار 

بی عشق سر مکن که دلت پیر می شود❤ᥬ🥰᭄ ᥬ😍᭄ ‏ﷺ،،💖ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ 💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺ 💖ﷺﷺ 💖ﷺ 💖
خب خداروشکر زیاد فعالیت نکن و سعی کن محیط رو خنک کنی ان شاءالله که هیچ آسیبی به خودتون و بچه وارد ...

بچه؟قطعا با این همه قرص سقط شده،خدا نجاتش بده 

کاربرخانم هستم برای دردودل و مشورت اینجام[شروع رژیم:۱۲مهر تا ۲۶ اسفند ]الهی به امید تو
یه پسر داره،یه دختر

👍👍👍