2777
2789
عنوان

پرده بکارت

| مشاهده متن کامل بحث + 713 بازدید | 26 پست

من ماما هستم 

اینقدر دنبال پرده نباشید چیزی به نام پرده نداریم فقط هایمن وجود داره اون همکارا میخوان پول بگیرن هر چرندی رو تحویل میدن من خودم اگه کسی بیاد مطب و بگه معاینه کن مخالفم و انجام نمیدم ما زن ها خودمون باید به خودمون احترام بذاریم 

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

اون پرده ایی که تو ذهن مردم مخصوصا ایرانیا  جا انداختن غلطه بهداشت جهانی هم اعلام کرد پرده ایی ...

عزیزم پرده اسم فارسی همون هایمن هست ی لایه نازک تو ورودی واژن 

الان شما میگی چی وجود داره پس ؟

میشه بیشتر توضیح بدین

هایمن یه غشا نازکه که دور تا دور ورودی واژن رو گرفته حالا تو رابطه جنسی  یه سری مویرگ هستند که پاره میشه و خون میاد تو یه سری افراد هم اینجوری نیست همه قرار نیست درد و خونریزی داشته باشیم یه سری هایمن داریم و اون مویرگا پاره میشن یه سری هم نه بدون درد و خونریزی 

ماجرای هایمن و پرده 

مثل ماجرای پریودی و قاعدگیه 

فقط اسمو عوض کردن 

من خیلی تحقیق کردم 

واقعا همونه 

شما به هلکوپتر هم میتونی بگی بالگرد 

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

منظور از سازمان بهداشت جهانی اینه که هایمن وجود داره نه اینکه نداره اما به علت تفاوت های زیادی که بین افراد هست تشخیص اینکه فرد قبلا رابطه داشته یا نه قطعی نیست 

سه سال امضام این بود:یه روز که خیلی دیر نیست میام میگم دیدی تهش قشنگ شد؟الان همون روزیه که خیلیم دیر نبود و اومدم بگم بالاخره تهش قشنگ شد🩺🥼
منظور از سازمان بهداشت جهانی اینه که هایمن وجود داره نه اینکه نداره اما به علت تفاوت های زیادی که بی ...

ینی با معاینه ای که رایجه نمی تونن قطعی حرف بزنن ممکنه مال یه فرد از اول همین شکلی بوده باشه

سه سال امضام این بود:یه روز که خیلی دیر نیست میام میگم دیدی تهش قشنگ شد؟الان همون روزیه که خیلیم دیر نبود و اومدم بگم بالاخره تهش قشنگ شد🩺🥼