2777
2789
عنوان

بارداری

151 بازدید | 27 پست

سلام.من ۱ماهو۳رورمه .نمیدونستم باردارم کلی راه رفتم و سه دطبقه بالا پایین کردم.لک ندادم.ولی وقتی راه برم یا بشینم کمردرد میشم.دکترم شیاف پروژسترون و قرص داده.گفته یکم اخطرناکه.خونه یکسره خوابیدم و پام رو بالشت میزارم.موقع غذا بلند میشم.کمکم کنید چیزی میشه؟ 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه استراحت کن

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

پرستار بگیر حتما..خواهر منم همینجوره من شدم پرستارش

با افتخار ماما هستم🥰...لطفا برای مشاوره مجانی تقاضا ندید...مشاوره مجانی نمیدم... و اسنپ دکتر مجانی هم نیستم😐 دست بکن تو جیبت زنگ بزن اسنپ دکتر..🙂

من که از لحظه مثبت شدن بی بی چکم کمردردشدم تا بدنیااومدن دخترم..ولی سرپسرم اصلا نمیدونستم کمردردچیه

چشم برهم زدنی مردکوچک من بزرگمردی میشود که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم💓💓

سلام منم یک ماه و چهار روزمه دقیقا 

منم کمر درد دارم اما نتونستم دکتر برم 

آخه کرونا گرفتیم تو دوران قرنطینه ام 

یکم سر پا وایمیستم احساس فشار پریودی دارم 

میگی میخوام پریود شم ...

چقد بده دلهره دارم نکنه چیزی شه 

تهوع چی

تهوع نداشتم ولی 3ماه اول بشدت حالم بدبود فقط ترشی میخوردم وپرتقال وکیوی..واقعا چیز دیگه ایی نمیتونستم بخورم..ولی اصلا تهوع نداشتم..روزهای سخت ومرگ اوری بودالان حاضرم ده بار دردزایمان بکشم به اون 3ماه اول برنگردم

چشم برهم زدنی مردکوچک من بزرگمردی میشود که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم💓💓
سلام منم یک ماه و چهار روزمه دقیقا  منم کمر درد دارم اما نتونستم دکتر برم  آخه کرونا گرف ...

منم دقیقا همش فکرمیکردم همین الان پریودمیشم..خداروشکر که چیزی نشد انشالله شماهم بسلامتی زایمان میکنی

منم دقیقا همش فکرمیکردم همین الان پریودمیشم..خداروشکر که چیزی نشد انشالله شماهم بسلامتی زایمان میکنی

خدا کنه ... تو رو خدا دعام کنین تو شهر غریبمو ... تنهام 

همسرم تایم کمی خونه است ... مجبورم خودم کارامو کنم 

یه سقط ۵ ماهه داشتم بچم مشکل داشت 

دعام کنبن این یکی سلامت باشه