2777
2789
عنوان

بهم گفتن برو ivf

428 بازدید | 48 پست

سلام خانما شب تون بخیر. من چند ساله جلوگیری نمی کنم باردارم نشدم. چندسال قبل بهم گفتن ذخیره ات داره کم میشه و باید سریع باردار بشی، دارو اینا خوردم مث لتروزول و... ولی نشد... چند مدت بیخیالش شدم شاید خودش بشه ولی نشد... از یکی دوماه فبل باز به فکرش افتادم... هفته گذشته آز دادم دکترم گفت ذخیره خیلی خیلی کم شده و دیگه انیدی به بارداری طبیعی نیست.... باید بری آی وی اف... نگرانم. از بیمارستان ارش پیش خانم دکتر معینی واسه هفته بعد نوبت گرفتم 

به نظرتون چطور می تونم تخندانهام رو تقویت کنم

البته لگم که طبعم به شدت سرده

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بادکش کن..روزی 7تا بادام درختی بخور..رحمتوباروغن زیتون یاکنجدچرب کن همچنین دورنافتو..بادکش حتما انجام بده

چشم برهم زدنی مردکوچک من بزرگمردی میشود که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم💓💓

عزیزم من که شرایطت رو نمی دونم ولی اگه چند سال زمان داشتی و باردار نشدی به صورت طبیعی و اینطور که دکترت گفته ذخیرت هم پایینه به دکترت اعتماد کن و برو برای ای وی اف ,,,,مراکز ناباروری برو ...مثل مام یا هر جای دیگه از گوگل سرچ کن تو شهرتون....اونجاها یه بار ازت تخمک بکسن و از شوهرت اسپرم بگیرن چند تا جنین تشکیل میشه و دفعه های بعد فقط برات میزارن داخل رحم و شانس بارداریت بیشتره

چقدر دوست داشتنی هستند ، آدمهایی که شبیه حرف هایشان هستند ....

سلام عزیزم.. یه خانمی با وجود تنبلی و اسپرم ضعیف شوهرش باردار شده .. انگار یه حلوای ساده درست میکرد و خودش موقع پریودی هر صبح ناشتا . و شوهرشم هر صبح میخورد 

باردار شدن. طبیعی

خداجون ! میشه یه فرزند سالم هدیه بدی بهم؟ خیلی تنهام خدا

سلام عزیز

تنبلی تخمدان، باید روش راه و سبک درست زندگی کامل مو به مو انحام بدی،نگاه گندم بزار تِج کنه بعد با کاهو،هویج رنده شده مثل سالاد به همراه این جوانه ها میل کن،بعد اینکه حتی اکه وزنت خوبه هم هست باید با وری یک ساعت یا بیشتر پیاده روی کنه که خیلی لاغر بشی،بعد اینکه میتونی بادکش هم بکنی تا طبعت گرم بشه،چیزایی بخوری که طبعت گرم بشه،طبع سر برای بارداری سخته،شما  حتما بادکش انحام بده،بعد اینکه حتما توی ایم مقاله سبک زندگی برا بارداری سرچ کنی میاد،سر ساعت باید بخوابی قبل از ۱۱ و اینکه صبحانه حتما حتنا میل کنید صبح زود بیدار باشید و .. که نوشته، سوالی داشتی بمرس عزیزم

سلنیوم هم خوبه ، به شوهرتم بده اینارو ، عکس رنگی گرفتی ؟ 

آره عکسم هیچ مشکلی نداشت

حتی ماههایی که لتروزول و اینا میخوردم، میرفتم هربار دوسه تا فولیکول بالغ داشتم نمی دونم چرا نمیگرفت