2777
2789
عنوان

سیاست زنانه

1325 بازدید | 21 پست

کسی تونسته اقایی رو که روابط کوتاه مدت داره 

یه آن عاشق یه آن فارق ، مرد زندگی کنه؟

از سیاست زنونه استفاده کنه و از همون ابتدا علاقشو نشون نده تا اون اقا دائم بفکر بدست اوردنش باشه

کتاب مثل ی مرد فکر کن مثل ی زن رفتارکن رو بخون دستت میاد ک طرف موندنیه یا ن 

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کتاب مثل ی مرد فکر کن مثل ی زن رفتارکن رو بخون دستت میاد ک طرف موندنیه یا ن 

گفتم که روابط کوتاه مدت داره

اون کتابو تا یه جاهاییش خوندم

چون اون اقا شغل جذاب داره و خودشم بسیار زبون بازه مورد واسه اشنایی زیاد داره

با این کتاب میشه هم به یکی برسی😕🥺

😐

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌
خب؟

من علاقمو زیاد نشون ندادم از اول روی خوش نشون دادم اما مغرورم و غرور دارم براش زیادی (البته به وقتش )

غدو تو دار نشون نمیدم عاشقم (فقط نشون میدم که دوسش دارم ) 

از اول همینطور رفتار کردم و اونم شیفته شد و به هیچ وجه دلش نیومد منو ول کنه و بره با اینکه خیلیم تاحالا من بهش گفتم جداشیم که ببینم چی میگه و اینا ولی خب نابود شده و اصلا یه بارم حرف جدایی نزده

الانم سه سال و نیم بیشتره باهمیم نزدیک به ۴ ساله 

تو یه وقت مناسب دیگه هم قراره ازدواج کنیم 

خانواده هامونم درجریان هستن 

خلاصه بگم باید با پنبه سر ببری 

خودش همیشه میگه خیلی سیاست داری تو 

همانا که خودمان باعث رنج یا خوشبختی هستیم❣️
من علاقمو زیاد نشون ندادم از اول روی خوش نشون دادم اما مغرورم و غرور دارم براش زیادی (البته به وقتش ...

یعنی اون اقا از اونایی بود که طرفدار زیاد داش و میتونس راحت با شما کات کنه؟ و دائم کیس عوض کنه 

ببین تا وقتیکه با کسیه  بهش خیانت نمیکنه ها .اما بعداز یه مدت عاشقی طرف مقابلو رها میکنه همه چی یادش میره و کات میکنه

یعنی اون اقا از اونایی بود که طرفدار زیاد داش و میتونس راحت با شما کات کنه؟ و دائم کیس عوض کنه  ...

نه چون یه پسر خیلی ساده ایه و اهل این چیزا نیست 

یه پسر روستایی مظلوم بی سرو زبون که من عاشق همین چیزاش شدم

آره حرفت درسته تنوع طلب زیاده ولی خب تو ذاتش نبود که اینطور باشه خاطر خواه زیاد داشته باشه و اینا و ... 

ولی خب خیانت خیانته دیگه همه نوعشم میتونیم داشته باشیم 

مثلا یه نفر حتی اونقدر ساده باشه ولی فقط با پیام بازی کردن با بقیه خیانت کنه ... 

یه نفرم مثلا به خاطر یکی که چند ساله باهاشه یه نفرو ول کنه 

و مثلا یه نفر دیگم با طرف باشه ولی بره اینور اونور برا نیاز جنسیش خودشو با بقیه خالی کنه و فکر کنه طرفش نمیفهمه و در آخر طرفش بفهمه ... 

خب اینا همش خیانته دیگه 

درکل همه اینا به ذات طرف بستگی داره و همش از رو هیجانه 

اونیم که به خاطر یکی دیگه طرفشو ول کنه خب فقط از رو هیجان طرفشو میخواسته و دوباره با وارد شدن یه هیجان دیگه با طرف دیگه دوست میشه یا به هر شکل دیگه خیانت مبکنه ... اینارو تو درسام روانشناسی خوندم 

نه چون یه پسر خیلی ساده ایه و اهل این چیزا نیست  یه پسر روستایی مظلوم بی سرو زبون که من عاشق ه ...

نه عزیزم گفتم که خیانت نمیکنه .اما بعداز مدتی کات میکنه .

اوکی ممنون از کمکت 💙

نه عزیزم گفتم که خیانت نمیکنه .اما بعداز مدتی کات میکنه . اوکی ممنون از کمکت 💙

خب اونم مثل من غد و مغروره منم واسه طرفمو بیشتر به خودم نزدیک کنم گاهی حرف کات میارم وقتی بحثمون طولانی میشه و دوست دارم  حالا که تو اون شرایط بحث هستیم بیشتر بفهمم که چه قدر دوسم داره و برا موندنم تلاش میکنه یا نه ولی خب خیلی بده ولی درحد یه ساعتم کمتر کاتم

مثلا چه قدر کات میکنه میره چه مدت ؟